2777
2789
بمیرم برای دلت درکت میکنم 

خدا نکنه کاش زمان برگرده عقب ومن زنش بشم 😭😭😭اون میمرد واسم عاشق واقعیم بودشب عقدم با موتور اومد دنبال ماشین دم آتلیه هم اومده بود امار همه  چیمو داشت این شوهرم چی اصلا نازمو نمیکشه دیروز فشارم افتاده داد بیداد سرم گذلشته که روزمو خراب میکنی با حالت هزار تا درد داشتی انداختنت به من دگ نمیگه از سقط یک ماه پیشم بوده خدا نگذره ازش نامرد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم میگم ازش حلالیت بطلبم اون نفرینم کرده حتما به خاطر آه اون تو عذابم میدونم

نه بابا چه آهی

والا بدترین خیانت در حقم شد یه دنیا آه و ناله پشتش ببین داره الان چه جوری زندگی میکنه

مرسی خداجونم❤
نه بابا چه آهی والا بدترین خیانت در حقم شد یه دنیا آه و ناله پشتش ببین داره الان چه جوری زندگی میکن ...

من که شانس ندارم نفرینمم کنند دگ واویلا میشه میگم یعنی اونم بم فکر میکنه آخه میگند دل ب دل راه داره

من که شانس ندارم نفرینمم کنند دگ واویلا میشه میگم یعنی اونم بم فکر میکنه آخه میگند دل ب دل راه داره

بمیرم برات منم از این فکرا میکنم عین دیوونه ها همش میگم یعنی اونم به من فکر میکنه

مرسی خداجونم❤
بمیرم برات منم از این فکرا میکنم عین دیوونه ها همش میگم یعنی اونم به من فکر میکنه

خدانکنه عزیزم جنسم خرابم نیست دعا کنم اونم جداشه بگیره منو ولی میگفت چشمش تا آخر عمر دنبال منه زنشم اون موقع اونو‌میخواست یعنی اونم ی جورایی باعث جدایی ما شد بهم زنگید گفت رابطه داره باهاش الکی گفته بود من اینو بعد سال ها فهمیدم 😭😭😭😭منم اون موقع یعنی زیاد دوستش نداشتم دارم دیونه میشم از وضع زندگیم وفکر هوایی شدم خدا ببخشتم تو خونه شوهرم به فکر ی مرد دگ ام چذا من اینجوری شدم ؟؟؟

نه پشیمون نشده قبل از طلاق میگفت بیا بعد از طلاق صیغت کنم چون میدونم تو خیلی دوسم داری و بدون من داغ ...

بگو مگه زن خ ر ا.  بم وبث پدر مادر بیام صیغه بشم بگو آش دهنسوزیم نیستی من بخوامت راستی مهرتو داده ؟؟؟

خدانکنه عزیزم جنسم خرابم نیست دعا کنم اونم جداشه بگیره منو ولی میگفت چشمش تا آخر عمر دنبال منه زنشم ...

فقط میتونم بهت بگم کاملا حالتو درک میکنم 

کاش خدا بهمون بگه چرا 

مرسی خداجونم❤
فقط میتونم بهت بگم کاملا حالتو درک میکنم  کاش خدا بهمون بگه چرا

خدا بهم داره درس زندگی میده مشگم به خاطر دعا گرفتنم نیست این عذابم وقتی باشوهرم دوست بودم دوستم منو برد دعانویسی دعا نوشت بیاد منو بگیره به نظرتون قهر خدا نگرفته من باید چکار کنم ؟؟؟

بگو مگه زن خ ر ا.  بم وبث پدر مادر بیام صیغه بشم بگو آش دهنسوزیم نیستی من بخوامت راستی مهرتو دا ...

اتفاقا گفتم مگه من زن خرابم 

نزدیک ۵۰ میلیون اونم به زور وکیلم وگرنه نمیداد

مرسی خداجونم❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز