2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا لعنتشون کنه نابودشون کنه میگفتی من طلاق نمیخام اصلا وایمستادی جلوش تا خسته میشد

گفتم  خیلی گفتم گریه کردم التماسش کردم به پاش افتادم واقعا به پاش افتادما ولی فقط گفت خیلی دوست دارم ولی بزار تموم شه چون خانوادم نمیخوان

مرسی خداجونم❤
گفتم  خیلی گفتم گریه کردم التماسش کردم به پاش افتادم واقعا به پاش افتادما ولی فقط گفت خیلی دوست ...

اشتباه کردی لیاقتتو نداره التماسش نکن منم میهوام طلاق بگیرم اما نمیدونم چه جوری 

گفتم  خیلی گفتم گریه کردم التماسش کردم به پاش افتادم واقعا به پاش افتادما ولی فقط گفت خیلی دوست ...

خاک تو سرش لیاقت تورو نداشته عزیزم مطمئن باش بهتر از اون میاد سمت شک نکن بهت قول میدم قول کسی بیاد تو زندگی که در کنارش لذت ببری 

خاک تو سرش لیاقت تورو نداشته عزیزم مطمئن باش بهتر از اون میاد سمت شک نکن بهت قول میدم قول کسی بیاد ت ...

باورت میشه یکی از آرزوهام اینه خدا دوباره اونو به من بده😭😭😭 به خدا با اشک دارم اینارو مینویسم

مرسی خداجونم❤
نه اون خواست  خودم خیلی تلاش کردم گفت نه که نه

کسی زیر پاش بوده حتما شوهر خر من طلاقم نمیده که نمیده حتما به خاطر پول و مهریه نمیده میدونم،من دارم تاوان دل شکسته ها رومیدم که بخاطر پول زنشون نشدم یبارم از نمازدم سر ماشین نداشتنش جدا شدم خیلی مسخره بودم خیلی بچه بودم خیلیییییی خاک عالم تو سرم با این شوهر کردنم 

باورت میشه یکی از آرزوهام اینه خدا دوباره اونو به من بده😭😭😭 به خدا با اشک دارم اینارو مینویسم

دیونه هم هستی تو تو زندگی فهمیدم با کسی باش که دوسسست داره بیشتر از خودت نه تو اونو بخوای 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز