2777
2789
عنوان

جاری کثافتم

529 بازدید | 16 پست

من امشب تولدبچه هام بود....یک جاریم عروسی پسرداییش بودنیومدتازه عیدعیددیدنی مانیومده باوجوداینکه ماهمون اول رفتیم.....یکی هم بهونه کردچون مانرفتیم عیددیدنیشون نمیاد ولی مامیخاستیم بریم ج ورنمیشد‌......حالاشوهرم بعدازظهربرداشته بچه ی اون جاری که رفته عروسی رواورده خونمون ....حرصم گرفته .......بعدازتولدم میگه یه تیکه کیک برابرادرم بده ببرم شوهرهمون جاری اوله.....اعصابم خورده.باهاش قهرم.....بعدمنم نمیخام دیگه برم عیددیدنیش بده،؟؟؟؟؟؟؟چرااینابلدن ازاینکارمن نکنم......دلم اصلانمیخادبخاطراون نکبتهاباشوهرم اینجوری میکردم جلوبچه هام ولی واقعاناراحتم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عروسی رو ول کنه بیاد تولد؟؟؟

نه ولی حتی یه معذرت خواهی ساده هم نکرد...من بیشترازشوهرم ناراحتم که عار نداره باوجوداینکه اونانیومدن تولد برداشته بچه کوچییکشونواورده خونمون....مادرشوهرم گفت خودشوهرم به جاریم گفته بچه تونوبده من ببرم خونمون😤😤😤😤😤

بعدشم شوهرم باهمه برادراش رفت عکس گرفت ولی یه بارنگفت بیاخودمون یه سلفی بگیریم الان تولدتموم شده یه ...

خب شما بهش می گفتی بیا عکس بندازیم 

راستی تولد بچه های گلتم مبارررک ایشالله صدوبیست ساله بشن سایه تون بالاسرشون باشه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

این کارت مثل کار جاری منه تولد پسر من نیومد تولد پسرش دوروز بعد بود تازه روز تولد پسر اون عقد کنون خواهر زاده ام بود نرسیدیم بریم تولد پسرش تا چند سال طلبکار بود 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
این کارت مثل کار جاری منه تولد پسر من نیومد تولد پسرش دوروز بعد بود تازه روز تولد پسر اون عقد کنون خ ...

اره منم نمیرم دیگه.....نگفتیدعیددیدنی جاری دومه برم یانه؟؟؟