2777
2789
عنوان

لک صورت

96 بازدید | 7 پست

سلام کسی درمان کرده و اگر آره.چجوری ؟ممنون 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

شیش هفت  سال پیش یه لک کوچیک آمد رو گونه هام دلیلشم اصلا نفهمیدم ....رفته رفته بیشتر شد دکتر رفتم چند بار. فقط دارو گرون داد ولش کنی بدتر میشه ....چند سال فقط صد آفتاب میزنم جرات ندارم دیگه درمان کنمش گفتم بپرسم کسی کاری کرده برای لک

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صورت منم ی دفعه خیلی لک آورد چند ماه زیر نظر دکتر بودم و داروهای گرونی بهم داد بهتر که نشدم هیچ لکهام بیشتر شدن منم قیدشو زدم دیگه دکتر نرفتم البته میگن راکوتان خیلی تاثیر داره ولی من امتحان نکردم

🌹🌹🌸🌸
عزیزم صورت منم ی دفعه خیلی لک آورد چند ماه زیر نظر دکتر بودم و داروهای گرونی بهم داد بهتر که نشدم هی ...

خیلی وحشتناکه که درمان نداره ....راکوتان برای جوش هست ....دوست دارم برم لیزر اما ترس بدتر شدن نمیزاره

نمیدونم چطور. اینجوری شد یهو دیگه خوب،نشدم 

خیلی وحشتناکه که درمان نداره ....راکوتان برای جوش هست ....دوست دارم برم لیزر اما ترس بدتر شدن نمیزار ...

منم خیلی یهویی صورتم لک آورد دیگه خسته شدم از بس جواب دادم😢شما راهی پیدا کردین به منم بگین ممنون

🌹🌹🌸🌸
منم خیلی یهویی صورتم لک آورد دیگه خسته شدم از بس جواب دادم😢شما راهی پیدا کردین به منم بگین ممنون

آخی عزیزم 

من فقط میدونم تابستون افتصاح میشم بخاطر آفتاب 

خیلی ها میگم گوارش کبد اثر داره 

کلا میخوام بعد زایمان بیفتم دنبالش چون گفتم ممکنه تو بارداری بیشتر بشه بعد درمان کنم که خداروشکر همونه تغییر نکرد تازه دارم متوجه میشم هورمونی،نیس ...باش عزیزم کاش کسی چیزی بدونه کمک کنه ...بر عکس تو این تاپیک راهنمایی کسی نمیاد فقط خیانت 😐