2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😭

94 بازدید | 9 پست

عروسی پسر خاله شوهرم بود تو یک شهر دیگه . با شوهرم و خانواده اش هر کدوم جدا با ماشین جداگانه رفتیم. مادرشوهر م اینا با اینکه جا داشتند یه کلمه تعارف نکردند که شما ماشین برندارید. باهم بریم.

خلاصه اونجا دائم شوهرم من رو تنها میذاشت و میگفت مثلا با مامانم اینا بیا.

خواهر شوهرام و پسر دایی ها شوهرم زن و شوهر ها هوای همدیگه روداشتند. ولی شوهرم غیبش میزد با پسرخاله هاش میرفتند خوشگذرونی منم تنها میموندم با یه چمدون سنگین. چون سه روز بودیم و عروسی و حنابندون و پاتختی چند بار تکرار شد.

دیگه برگشتن همه با شوهراشون رفتند شهرشون. من تنها و غریب مونده بودم خونه فامیلای شوهرم تا آقا بیاد.

مادرشوهر م هم همش میرفت تو کوچه منتظر شوهرم که منو تنها نذاره.

بعدش که شوهرم اومد بهش اعتراض کردم و گفتم چرا منو تنها میذاری و حواله میکنی به مامانت اینا؟؟؟

من مثل بیوه ها هستم.

اصلا تو که میخواستی خوش بگذرونی چرا منو با خودت بردی.

خلاصه انگ بیمار روانی بودن میخورم هردفعه و دعوا مون میشه.

بنظرتون من بیمار هستم و حق با شوهرمه؟؟؟  

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق باتویه شوهرا عنن..فکرمیکنن مارو باخانواده هاشون سرگرم کنن بهمون خوش میگذره......منم مثله تو ۸ ماهه باردارم اوردم شهرستان انداختم خونه باباش با خواهراشو ننش ا...خودش صبح با دوستاش ساعت دوازده رفته تا ۲ پیش دوستاش الانم از خواب پاشده رفته پیش دوستش بهش گفتم منم ببر بیرون صداشو بلند کرد ساعت ۸ شب کجا ببرمت چطور خودت میری ول گردی بادوستات بامن بودن خوش نمیگذره براش؟

حق باتویه شوهرا عنن..فکرمیکنن مارو باخانواده هاشون سرگرم کنن بهمون خوش میگذره......منم مثله تو ۸ ماه ...

دقیقا.واژه ی عن برازندشونه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
دقیقا.واژه ی عن برازندشونه.

ایقدر از دستش ناراحتم دیوثو ......خدا لعنتش کنه نمیگه این زن بارداره افسردگی اخر بارداری میگیره غصه میخوره دلمو شکوند اشغال عوضی دوستاش یعنی از من بهترن یکسره پیششون میره سیگارو قلیون بکشه پدسگ

ایقدر از دستش ناراحتم دیوثو ......خدا لعنتش کنه نمیگه این زن بارداره افسردگی اخر بارداری میگیره غصه ...

منم اقدام هستم. ولی واقعا به فکر فرو رفتم. بهش هم گفتم من تردید دارم اصلا بچه دار بشیم. چون همینجوری بچه رو به امید من ول میکنی و میری.

اصلا ولش کن ون لقشون بچه رو برا دل خودمون میاریم

آره واقعا خودم عاشق بچه هستم.ببخشید معنی چغوک یعنی چی؟ معنی خاصی داره؟