2777
2789
عنوان

نامزدم اومد😔😔😔

2984 بازدید | 103 پست

توتاپیک قبل گفتم مشکلمو...هی زدبهم گفت میخوام بیام خونتون گفتم لازم نکرده واسه چی؟گفت میخوام بیام ازدلت دربیارم گفتم مگه برات مهمم؟گفت توروخدابزاربیام گفتم خودت میدونی اومدبایه دسته گل مامانم حسابی ناراحت بود منم که محلش نزاشتم اومدنشست گفت مامان چیشده؟مامانم گفت من نمیدونم بعدمن گفتم تازه میپرسی چیشده؟دوروزه ازت میخوام یه ساعت منوببری بیرون بردی؟؟؟اصلاحرفای من مهمه؟بعدگفت مامان خب تونصیحتش کن مامانمم گفت من چه نصیحتی کنم؟دخترمنم دل داره تواین دوسال فقط بابغض دیدمش...بعدپاشده دستای مامانموگرفته میگه میخوام ببوسم😐😐😐😐😐اخرشم گفت پاشوبریم بیرون منم گفتم نه من نمیام حال ندارم گفت پس اماده باش فردابریم مسافرت منم گفتم نه باخانوادت برو بعدشم برگرد واسه ادامه ی این رابطه تصمیم بگیریم گفت فاطمه تمومش کن کارداشتم...یخورده حرف زد گفتم بهت خبرمیدم میام یانه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیادی کشش نده

هر چند خوبه که ادب بشه

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

فاطمه تمومش کن کارداشت بذار دستاتونو ببوسه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ماشاالله چه مرد خوبی

اما حیف ک مادرت خودشو از چشمش انداخته

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

چقدر ناز میکنی 😐 فقط واسه اینکه نبردتت بیرون؟ ..

فقط بگم مردا اوایلش ناز میکشنا،بعدش دلشونو میزنه دیگه اهمیت نمیدن ،وقتی انقدر غرورشو شکسته اومده دسبوسی بهتر بود بهتر برخورد میکردین

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
استارتر خیلی غیر قابل تحملی ببخشید

والا من با یکیتون یه بار حرف زدم

نمیدونم تویی یا اون یکی چای😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

دعوا رو کش نده. نازتو کردی. ادامه بدی براش عادت میشه. حتی باهاش رفتی بیرون بگو ببخش ناراحت بودم و گر نه خیلی ناراحت شدم غرورتو شکستم

حیف از طلا که خرج مطلا کند کسی  حیف از کسی که رنج برد بهر ناکسی.....