2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

256 بازدید | 26 پست

سلام مامان گلیا

خیلی با خودم درگیرم و صد برابر با همسرم

دخترم تقریبا 16 ماهشه میخوام واسه بچه ی دوم برنامه ریزی کنم 

ولی نمیدونم چه فاصله ی سنی مناسبه الان خوبه؟ 3سالش که شد یا بذارم بره مدرسه

خودمم نزدیک 30 سالگی هستم

و امااااا شوهرم میگه کلا همین یکی کافیه که من مخالف صد در صد تک فرزندی هستم 

لطفا بیاین از تجربیات خودتون و اطرافیانتون بگید

به نظرم اقدام رو شروع کن که فاصلهسنی بچه هات کم بشه

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه م وقتي بشه ١٨ ماهش دوقلوهام بدنيا ميان، بنظرم فاصله كم بين بچه ها بهتره. 

وای چقد زود دوباره باردار شدی

من تازه 3هفته اس دخترمو از شیر گرفتم و اینکه هنوز پریود نشدم اصلا نمیدونم تاریخ تخمکگذاری کی هست

یعنی فاصله کم باشه بهتره؟ 

به نظر من فاصله با خوبه در حد یکی دو سال باشه که بچه ها با هم بزرگ شن یا بهتره که بزاری بچه اولت 10_12 سالش بشه که بتونه کمکت کنه 

ولی من نظرم رو گزینه اوله چون اگه فاصله زیاد باشه دو تا تک فرزند بزرگ کردی

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
وای چقد زود دوباره باردار شدی من تازه 3هفته اس دخترمو از شیر گرفتم و اینکه هنوز پریود نشدم اصلا نمی ...

خودم ميخواستم كه تا بچم معني حسودي و ... رو نمي فهمه باردار بشم با هم بزرگ بشن 

مت بچه اولم سنم۲۱ بود پسردومم ۳۴الان ۱۲ سال اختلاف سنی دارن یه دفعهای دومی روحامله شدم ولی خداروشکر ...

منم همین طور...دخترم ده ساله بود که پسرم دنیا اومد ...الان پسرم 10 ماهه است. ..دخترم میگه من مادر دومشم 😉😉😉

خودم ميخواستم كه تا بچم معني حسودي و ... رو نمي فهمه باردار بشم با هم بزرگ بشن 

اره این خیلی مهمه 

ترجیح منم اینه که با هم بزرگ شن و ددست و همبازی شن نه اینکه اولی بشه معلم دومی و کمک حال مادرش تو اوج کودکی و نوجوونیش