2777
2789
عنوان

کدوم کلاس ؟

56 بازدید | 9 پست

من خیاطی رو دیت و پا شکسته بلدم .زبانمم همینطور بااینکه رشتم زبانه و تقریبا ترمای آخرمه بنظرتون کلاس خیاطی یا زبان کدومشو اول برم و کی ؟ امتحانام تیرماه تمومه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کدوم که خودت فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره.

خیاطی یه چیزیه که همیشه میتونی ازش استفاده کنی؛

زبان هم مسلما خوبه؛ و اینکه خودت بهتر میدونی که در آینده بهش نیاز پیدا میکنی یا نه؛ بخوای بری سرکار یا نه؛ مرتبط با رشتت باشه کارت یا نه و خیلی چیزای دیگه طبقشون خودت تصمیم بگیری.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

حداقل خیاطی کم ترین کم ترین چیزش؛ میتونی آستین مانتوهات شلوارت کوتاه کنی؛ یا لباساتو تنگ و گشاد کنی.

الآن حداقل یه مانتو تنگ و یکم آستینش برات کوتاه کنن 15-20 میگیرن.

این یه مثال خیلی سادش؛ بماند یه لباس بخوان برات بدوزن.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
می تونی خیاطی بری وزبان هم سی دی های اموزشی بگیری تو خونه کار کنی

فکر خوبیه مرسی عزیزم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
حداقل خیاطی کم ترین کم ترین چیزش؛ میتونی آستین مانتوهات شلوارت کوتاه کنی؛ یا لباساتو تنگ و گشاد کنی. ...

اره دقیقا 

هر کدوم که خودت فکر میکنی بیشتر به دردت میخوره. خیاطی یه چیزیه که همیشه میتونی ازش استفاده کنی؛ زب ...

ارهدعزیزم زبان هم رشته خودمه هم واس اینکه بتونم کار کنم باید زبانم خوب باشه

زبانو که ول نکن ادامه بده درکنارش هم هرهنری که علاقه داری حتما جدی آموزش ببین یه روزی بدردت میخوره ح ...

دقیقا مرسی گلم