شوهرم هیچ کلاسی نمیذاره برم بازارم که تنهایی نمیتونم برم خونه بابامم میگه حق نداری زنگ بزنی نه میبرمت..با چندتا فامیل کمی ارتباط داشتیم که شوهرم اینقد حرف پشت سرشون زدو مسخره شون کرد ک ب گوششون رسید اونام قطع ارتباط کردن
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
خانواده م که مامان و بابامم ...که بابام اعتقاد زن باید بممونه و بسازه..اون دفعه خواستم جداشم که بابام خودش سوار ماشینم کرد و منو برگردوند ..پشتم ب کیه برم واسه طلاق
حقوقش ماهی ۴میلیون و نیم...ولی بخدا قسم از کل حقوقش فقط تنها چیزی که گیرم میاد خوردنی که میاره خونه اونم نه هر خوراکی فقط چیزای واجبی که نذاره از گرسنگی بمیریم مثلا سیب زمینی گوجه بازمجون و .......
حقوقش ماهی ۴میلیون و نیم...ولی بخدا قسم از کل حقوقش فقط تنها چیزی که گیرم میاد خوردنی که میاره خونه ...
میشدحدد
همچین ادما رو میناسم
مغرور ب رقم حساب بانکیشه
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!