2777
2789
عنوان

حنا و رنگ مو

151 بازدید | 11 پست

سلام 

میخوام موهامو حنا بزنم چیکار کنم قرمزی نداشته باشه 

اگر تجربه دارین لطفا راهنمایی کنید ممنون 

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب میشه تازه من موی سفیدم دارم قشنگ میشه همه فکرمیکنن رنگ کردم

ببخشید عزیزم میشه بگی هرکدام چقد بریزم ؟

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         
ببخشید عزیزم میشه بگی هرکدام چقد بریزم ؟

بستگی به بلندی موهاتون داره من موهام بلندوپرپشته 6تاقاشق حنا اندازه یک مشت بابونه و3تاقاشق قهوه بابونه وقهوه رودم میکنم به جای اب به حنا قاطی ودرشومیبندم تا 1 ساعت بعد میزارم به موهام 

تا4ساعت بمونه بعدمیشورم

زندگی زیباس همراه بالبخند  

حنا پوست گردو مشکی 

حنا و دارچین خوشگله 

عزیزم حنای خالی اگ ی ساعت بمونه قرمز نمیشه ک 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

من حنا ی ساعت گذاشدم اینجوری شد البته بگم از اول مشکی نبود ها

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤