2777
2789
عنوان

خونریزی

122 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کسی تجربه داره بهم کمک کنه خیلی نگرانم  امروز صبح خونریزی کردم شیاف پرژسترون گذاشتم قطع شد، هفته دوازدهمه سونو دادم همه چی نرمال بود به دکترم گفتم توضیحی نداد،، الان دل درد پریودی با کمی کمردرد دارم،، یه پرستار اونجا گفت شاید سقط باشه شاید نه خیلی گریه گردم از ترسم جفتمم پایینه، سه هفته پیش ترشح قهوه ایی دیدم اما امروز لکه قهوایی و خون،، توروخدا کسی اینجور بود نی نی سالم بدنیا اومده این خطر سقطه،،، چرا اینجوری شد

عزیززم نترس من دوسری خون ریزی خیلی شدید کردم بقران بابدبختی باردار شدم . بخاطر این که جفتت پایینه خون ریزی میکنی فقد استحراحت مطلق کن ـ نگران نباش طوری تیست من هفتع ۶و هفته ۱۲خون ریزی داشتم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استراحت كن استرسم نداشته باش دختر عمم سر بچه ي دومش يه سره خونريزي داشت همش فكر ميكرد سقط كرده الان ...

همین امروز صبح سونو دادم همچی طبیعی فقط جفت پایین پس چرا خونریزی

پرستار ها حرف  چرت زیاد میزنن بخدا ب مال منم گفت سقط شدع اینقدر گریه کردم صبح شد رفتم سونو دادم ...

همه چی طبیعیه صبح سونو دادم،، اما چرا خون دیدم،، شما کمر و دل درد داشتید چون حالت پریودی درد میکنه

همین امروز صبح سونو دادم همچی طبیعی فقط جفت پایین پس چرا خونریزی

نميدونم گلم دختر عمم استراحت مطلق بود دكتر ميگفت سقط ميشه بچه بهش دل نبند اون تو پنج ماهگي هم خونريزي داشت ولي بچش موندو بدنيا اومد شمام استراحت كن شيافتو بزار حتما و استرس اصلا نداشته باش

همه چی طبیعیه صبح سونو دادم،، اما چرا خون دیدم،، شما کمر و دل درد داشتید چون حالت پریودی درد میکنه

عزیزم بخاطر اینکه جفتت پایین خون میبینی . فقد بخواب از دستشویی فرنگی استفاده کن . نینیت بزرگ بشه خودش میکشه بالا نترس 😍😍

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
عزیزم بخاطر اینکه جفتت پایین خون میبینی . فقد بخواب از دستشویی فرنگی استفاده کن . نینیت بزرگ بشه خود ...

هنوزم سرویس میرم لکه قهوه ایی میبینم خیلی میترسم چون هم کمرم درد میکنه هم دلم اما دردش کمتر شده دکترم جواب درستی نداد خیلی نگرانم😔