2777
2789
عنوان

لانه گزینی یعنی چی؟

9932 بازدید | 16 پست

سلام شاید سوالم بنظر بعضیا مسخره باشه ولی خواستم ببینم لانه گزینی چیه؟علائم خاصی داره؟من امروز دوروزاز پریودم گذشته یه لک تقریبا قهوه ای دیدم درد پریودی هم ندارم سابقه نداشته بدون درد پریود بشم

منتظرتیم بهونه قشنگ زندگی منو بابایی ...خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت

منم اومدم یاد بگیرم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لانه گزینی من داشتم همین ماه و الان تستام مثبت شده میخام چند روز بعد از بدم 

خب عزیزم میشه به ماهم توضیح بدی چجوریه؟

منتظرتیم بهونه قشنگ زندگی منو بابایی ...خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت

لانه گزینی یعنی جنین میخواد جای خودشو پیدا کنه و ممکنه به لکه بینی بیفتی.

لکه بینی نهایتا تا سه روز طول میکشه و ممکنه همراه با درد زیر شکم باشه 😊 و در بیشتر مواقع قبل از موعد پری هست.. ولی اگه لقاح دیر باشه ممکنه دیرتر اتفاق بیفته

خب عزیزم میشه به ماهم توضیح بدی چجوریه؟

لانه گزینی یه هفته بعد از اینکه تخمک بارور میشه اتفاق میفته عزیزم من روز اول رنگشون قرمز بود فقد یه لک قرمز روز دوم قهوی روز سوم نداشتم 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

وقتی تخمک تو دیواره رحم قرار میگیره که جای مناسبی برای رشد جنین هستش.از اونجا که دیواره رحم پراز رگهای خونی هست ممکنه شما خونریزی خفیفی داشته باشی بهش میگن لک لانه گزینی.شما بیبی چک بزن.

اگر لقاحی انجام نشه اون دیواره رحم که برای بارداری آماده شده بود ریزش پیدا میکنه و شما پریود میشی.هر ماه این اتفاق میافته

لانه گزینی یعنی جنین میخواد جای خودشو پیدا کنه و ممکنه به لکه بینی بیفتی. لکه بینی نهایتا تا سه روز ...

عزیزم میشه سوال بپرسم من الان چهار روز از پری گذشته درد زیر شکم دارم کمی و ترشح فراوان معدم میسوزه مجبورم زود به زود غذا بخورم  ب نظرت عادیه سرما خوردگیم گرفتم انگار اونم الان 😥

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙