2777
2789
عنوان

پشیمونی یا نه؟

236 بازدید | 27 پست

کسی هست از بچه دار شدن پشیمون باشه؟

اگه آره چرا؟

چون من میگم یه زن یا مرد باید از لحاظ روحی هم نیاز به بچه داشته باشن.

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط بخاطر اوضاع مزخرف جامعه و نداشتن اينده درست و بچم پشيمونم حقيقتش وگرنه راضيم اگه ايندشو اين گ ...

😂😂😂نفس عمیق بکشش

نه

بچم همه دنیامه

اصلا من زندم تا اون در ارامش باشه و پشتش باشم😍😍

همیشه میگم خدایا تا روزی که بچم سر و سامون نگرفته و به من نیاز داره من رو براش زنده نگه دار تا کمکش باشم و بچم تو این دنیا غم بی مادری نکشه

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

بچه ندارم ولي ميترسم پشيمون بشم بعدشم كه نميشه كاري كرد بچه بيخ ريش آدمه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

هیچ مادری نمباد بگه از داشتن بچم ناراحتم ولی من بهت میگم زندگی ی زن ب قبل مادر شدن و بعد مادرشدن تقسیم میشه یع‌نی از وقتی حامله شدی تا مردنت دیگه هیچیت برا خودت نیست همیشه نگران جگرگوشه ات هستی

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نه بچم همه دنیامه اصلا من زندم تا اون در ارامش باشه و پشتش باشم😍😍 همیشه میگم خدایا تا روزی که ب ...

خدا برای هم حفظتون کنه،چندسال بعد ازدواج باردار شدید؟

خدا برای هم حفظتون کنه،چندسال بعد ازدواج باردار شدید؟

مرسی

یک سال بعد

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
2827
2791
2779
2792