2777
2789

معدتو گرم نگه دار. شربت عسل با کمی زنجبیل، شربت عسل با ابلیموی طبیعی بخور. انشالله تاثیر میذاره

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مردم از این درد تا اون دوره رو رد کردم.. سعی کن سردیجات نخوری نفخ میکنی دردش بدتر میشه.. من یا مشتمو فرو میکردم توی معده م خودمو مینداختم رو متکا.. بعدش کشف کردم که کیسه آب گرم خیلی خوبه میزاشتم رو معده..و آروم میکرد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
عسل میتونم بخورم

عسل ارگانیک چند گیاهه. من عسل بغراطی میخوردم(مارکشه)

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

آخ گلم منو نبر به دوران مخوف حامگیم من از اول تا آخر مردم از معده درد رانتیدین خوردم قرص خرجی لعنتی یه بسته۴۵ بود الان نیست اسمشم یادم نمیاد.ولی آخر دکتر بهم لوتوژل داد فقط بیحس میکرد معدمو .بخوری بد نیست . 

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝