2777
2789

روی کبدش وشکمش نقطه های سفیدهس توروخدا هرکی تجربه داره بیاد بگه دکتر میکه نشونی ازعفونته این واسم بیماری تورچ هستش میگن امینوسنتز بره بده ودکترسونومیگه سقط کن  ولی نگرانه خواهرم سردرگرمه نمیدونه چکارکنه دکترا خیلی میپیچونن اگه کسی تجربه داره خودش یااطرفیانش شنیده توروخدا بیاد بگه 

جای دیگه سونو بره ببینه چطوره ؟؟ 

تو انومالی به ابجیم گفتن پاهاش کجه و این حرفا باید سقط بشه بره پزشک قانونی ... پزشک قانونی هم گفت باید سه تا متخصص تایید کنند یه عالمه سونو و این حرفا رفت اخرش سقط کرد طفلی 😢

خودمم شنبه نوبت انومالی دارم😯😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من نمیدونم عزیزم ولی به حرف دکتر همینطوری الکی الکی نرو سقط کن ، برادرزاده ی منم گفتن کبدش داغونه برو سقط کن الان سالمه حتی گفتن مونگوله بچه 

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رف بازم همین حرفو زدن

برا سقط حتما باید بره پزشک قانونی تا بهش نامه بدن خودشون دکتر معرفی میکنن تا الکی الکی مردم سقط نکنن به خواهرت بگو بره یه سر بزنه ببینه چی میگن ...

ابجی من رو سه روز دوندن تا اخر نامه دادن الکی نمیدن لازم باشه میگن سقط نکنه

برا سقط حتما باید بره پزشک قانونی تا بهش نامه بدن خودشون دکتر معرفی میکنن تا الکی الکی مردم سقط نکنن ...

رف بش ندادن گفتن نمیشه این دلیلی نیس براسقط دکتر هم میگه باید امینوستز بدی ک مطمئن شیم امینو هم گرونه هم جوابش طول میکشه خیلی

توچند هفته سقط کرد؟

دقیق یادم نیست ولی هیجده یا نوزده بود .. یعنی جوری بود اگه دوسه روز دیر تر برا سقط اقدام میکرد دیگه نامه نمیداد پزشک قانونی برا سقط ... چون ابجیم هی گریه میکرد بهش گفتن خانم برو فکرت رو بکن دو روز دیگه از وقتت بگذره نیای بگی میخوام سقط کنم... 

حتی ابجیم تو بیمارستان برا سقط بستری شد یه خانم اونجا بود تو انومالی بهش گفتم سر بچه ش سوراخ شده مخش زده بیرون بعد این خانم پشت گوش میندازه اهمیت نمیده بعد یه سه چهار روز میره پزشک قانونی قبول نمیکنن سقط

کنه باید بچه رو به دنیا بیاره که زنه نه ماهش میشه میاد اونجا بچه ش رو به دنیا میاره بعد دو روزم کلا میمیره بچه

رف بش ندادن گفتن نمیشه این دلیلی نیس براسقط دکتر هم میگه باید امینوستز بدی ک مطمئن شیم امینو هم گرون ...

اره خیلی سخت میگیرن .... 

دقیق یادم نیست ولی هیجده یا نوزده بود .. یعنی جوری بود اگه دوسه روز دیر تر برا سقط اقدام میکرد دیگه ...

اها خب مشکل همینه ک خواهر من الان ۱۹هفته اس تابخادامینوسنتزبده جوابش یماه طول میکشه بعد دیر میشه برا سقط اگه بکن مریضه بچه بیجاره داره دق میکنه ازناراحتی

اها خب مشکل همینه ک خواهر من الان ۱۹هفته اس تابخادامینوسنتزبده جوابش یماه طول میکشه بعد دیر میشه برا ...

خود پزشک قانونی گفته باید بره امینوسنتز؟؟؟ 

به ابجی من چند تا متخصص نشون دادن گفتن باید همه زیر این برگه رو امضا کنن تا سقط بشه اصلا امینوسنتز نرفت ...وای چه دوراهی بدی گیر کرده خیلی بده ایشالله به حق پنج تن بچه ش سالم باشه

عزیزم میتونین پول بیشتری بدین و آمنیوسنتز جوابو شفاعی بگن ، هرچند فک میکنم برای سقط جواب کتبی لازمه.

یکی از آشناها آزمایش تست تورچ نداده بود اصلا ، بعد زایمان فهمید بچش تورچ ، تو ستی اسکنش توی مغزش لکه سفید بود.

اوایل بارداریش گفتن بچش سندروم داون اما آمنیو کرد سالم بود تا ماه های آخر گفتن مغز بچه آب آورده بدنیا اومد فعلا همه چیش نرمال اما گردنش هنوز کامل سفت نیس

★اَلّـہـمَ صـَݪ عـَݪۍ مـُحـَمَدوآݪِ مُـحَــمَـد★