2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

113 بازدید | 23 پست

کیا عاشق شوهرشون نیستن اما خیلی دوسش دارن . اونایی ک عاشق بودن و ازدواج کردن بیان بتعریفن هنوزم با دیدنش دست و دلتون میلرزه ؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیلرزه زندگی ادمو بفنا میده

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

شما اول فرق اینارو به من میگی دقیقا؟ بعد من میگم که مجردم 😅

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

دوست داشتن که از  عاشق بودن خیلی مهم تره و پایدار تره ،من قطعا همسرمو دوست دارم و اصلن عاشقش نیستم ،چون عشق از روی هوس میاد و زود گذره ولی دوست داشتن همه چی داره فداکاری ،گذشت،ایثار.......

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
من عاشق نبودم و ازدواج کردم الان 2ساعت باهاش حرف نزنم انگار یه چیزی گم کردم

منم الان همینطورم اصن طاقت دوریشو ندارم ولی اون حس عاسقی رو ک وفتی می بینیش دلت میلرزه و این چیا رو ندارم .انگار رفیق فابمه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دوست داشتن که از  عاشق بودن خیلی مهم تره و پایدار تره ،من قطعا همسرمو دوست دارم و اصلن عاشقش نی ...

آفرین .ولی خب اون حس تب و تاب عاشقی چی اون کمه این وسط 

منم الان همینطورم اصن طاقت دوریشو ندارم ولی اون حس عاسقی رو ک وفتی می بینیش دلت میلرزه و این چیا رو ...

واقعا؟

چند وقته ازدواج کردی

دروغ چرا ما الان اومدیم سفر میخواستم با  خواهرشوهرم برم خرید 2تایی 

غممم گرفته بود که نمیاد باهام نقدر معطل کردم تا خواهرشوهرم گفت سهیل بابا بیا توهم بریم تا صدف غش نکرده  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
آفرین .ولی خب اون حس تب و تاب عاشقی چی اون کمه این وسط 

خو.همون تب و تاب هم از روی هوس میاد ،شک نکن .ولی تو دوست داشتن چون برا دوست داشتن طرف منطق داری دلت نمیلرزه و عشق منطق نداره فقط میگه من ،مال من ،نفس من ،بدون من نباش ،......اون تب و تاب هم برا همون شک تو دلته که میگی نکنه مال من نباشه ،نکنه من ،همش من من  .زود هم فارغ میشن .شده عشقی بوده سه چهار سال طول کشیده ولی نهایتا فارغ شده ،چون منطق نداره برا خواستن طرفش .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت