2777
2789
عنوان

لباس و عید دیدنی

232 بازدید | 22 پست

خانوما یه سوال داشتم همینجوری خواستم بپرسم .شما توی عید ،عیددیدنی که میرید تو کل عید هر جابرید سه دست لباس میپوشید؟

به نظرتون صحیحش اینه که ادم با یه دست لباس اراسته باشه و همه توی عید اونو بایه دست لباس ببینن درصورتی که لباس بازم خونه داره یا اینکه ادم میتونه دو سه دست لباس بپوشه و اراسته باشه ،

نظر خودتونو بگید 

ممنونم😍

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مانتوهای پارسالمم نو هستن میپوشم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من همون نو ها رو می‌پوشم

ببین عزیزم من الان این برام مهمه که یک دست یا دو دست ،همشونم نو 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
ببین عزیزم من الان این برام مهمه که یک دست یا دو دست ،همشونم نو 

دو دست

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یکی از مانتوهای عیدمو داشتم اتو میزدم سوزوندمش😞😞حالم بده

کجاش سوخته؟اگه روسینه است گل سینه بزن

میدونین من فکر میکنم اگه ادم دو دست دو دست لباس عوض کنه اطرافیانش اذیت میشن ،چون شاید نتونن به پای اون برسن ،ولی من اطرافیانم چن دست چن دست لباس میپوشن ولی من نمیتونم 

پایین جیبش😭

ازاین دونه های براق بخر با اتو بچسبون دوطرف که قرینه باشه.اسمشو نو نمیدونم