2777
2789
عنوان

لنز+عکس

274 بازدید | 32 پست

دوستان من این لنزو خریدم و مستیقما از اب خودش دراوردم گذاشتم تو چشمم و چشمامم ریمل داشتو بعد شدیدن چشمام سوخت

ایراد از لنزمه؟

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

چند خریدی طبی هست آیا

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بايد سرم شستشو بخري قبل گذاشتن تو چشم با اون بشوريش

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
چند خریدی طبی هست آیا

۸۰ تومن...لنز رنگیه دیگه

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

حساسیت داشتی باهاش یا دستت کثیف بوده!

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

نه بايد سرم شستشو بخري قبل گذاشتن تو چشم با اون بشوريش

اره سرم خریدم،پس بخاطر اون محلول خودش بوده

حساسیت داشتی باهاش یا دستت کثیف بوده!

نه دستمو شستم

نه دستمو شستم

شاید با لنزه حساسیت داشتی 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

شاید با لنزه حساسیت داشتی 

نمیدونم خودم که حس میکنم بخاطر اینکه مستقیم از بسته در اوردمشو گذاشتم تو چشمم

نمیدونم خودم که حس میکنم بخاطر اینکه مستقیم از بسته در اوردمشو گذاشتم تو چشمم

نه منم همین کارو کردم ولی چیزی نشد

انفد لنز واسه چشم ضرر داره یادمه سال ۸۴ میخواستم چشمم رو لیزیک کنم رفتم واسه عکس برداری وقتی داشتم از چشمم عکس میگرفتن گفتن از لنز استفاده کردی 😑😑  حالامن چن سال بود دیگه از لنز استفاده نکرده بودم