2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

337 بازدید | 26 پست

سلام بچه هامن الان ماه هفت هستم خیلی توفکرم برازایمانم استرس دارم😓 اوایل اینطوری نبودم ولی الان هرچه به موعدم نزدیک میشم دلهرم بیشترمیشه اینم بگم اولین فرزندمه میشه راهنمایی کنیدشرایطش چطوریه سخته یانه اخه سزارین واصلانمی خوام 

بهش فکر نکن. از اونچه ک میگن اسون  تره. میزان درد هرکس طبیعیه. وقتی بچتو میزارن رو شکمت همه دردا میره. نمیگم بخیه ها درد نداره یا چی. ولی تموم میشه نهایت دو هفته میشه ک بخیه ها خوب شه. تا اومدی استرس بگیری ولعصر بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه کس که زایمان طبیعی سخت ندارن. یکی از دوسام کلا ۲ ساعت تو اتاق زایمان بود خیلی زایمانش راحت بود. من که سز بودم ۴۰ روز درد داشتم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بالاخره زایمان درد داره گلم بدون درد که نمیشه

ولی خوب به شیرینی بعدش میارزه،، اینکه بعد زایمان طبیعی میتونی خودت راه بری و راحت بچتو شیر بدی

من دوبار طبیعی زایمان کردم، دفعه دوم راحتتر از اولی بود چون تجربم بیشتر بود

ماه های اخر خیلی کره برنج شیرینی نخور بیشتر ماهی و گوشت مصرف کن. تا بجه ت الکی پفکی چاق نشه. زایمانت سخت میشه اگه چاق باشه. سختی ش حدود ی ربعه البته واس من. حتما حتما حتما مامای همراه از نوع حاذق و کاربلد ببر. ب نظرم اتاق زایمان خصوصی بتونی بگیری بهتره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ماه های اخر خیلی کره برنج شیرینی نخور بیشتر ماهی و گوشت مصرف کن. تا بجه ت الکی پفکی چاق نشه. زایمانت ...

خودمم واقعابه فکرهستم که نی نی تپل نباشه اخه خواهرشوم طفلی چون پسرش تپل بودخیلی خونریزی داشت

بالاخره زایمان درد داره گلم بدون درد که نمیشه ولی خوب به شیرینی بعدش میارزه،، اینکه بعد زایمان طبیع ...

واقعاخداکنه بتونم همیشه احساس میکنم وسط دردکشیدن بیهوش میشم😢

ببین همه کس که زایمان طبیعی سخت ندارن. یکی از دوسام کلا ۲ ساعت تو اتاق زایمان بود خیلی زایمانش راحت ...

جاری منم خیلی زایمانش راحت بوداماخوب خیلی هم لاغربودامامن تپل ترم فک میکنم زایمانم سخته

خودمم واقعابه فکرهستم که نی نی تپل نباشه اخه خواهرشوم طفلی چون پسرش تپل بودخیلی خونریزی داشت

مامای همراه از همه چی واجب تره واسه داشتنش از ماه سوم باید کلاساشو بری حتما پیگیر باش ی مامای خوب بگیر

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند