2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا داییت زنشو طلاق نمیداد که رفت واس ازدواج مجدد

نه زنش و خودش باهم خوب نیستن کلا الانم جدازندگی میکنن زنش رفته ادعای نفقه کرده و چندبارم دادگاه رفتن ولی محکوم شده زنش و داییم وکیل گرفته ودادگاه گفت میتونه زن بگیره و دادگاه اخرشونم همین روزاست که طلاق بگیرن

من تو جدایی ام دادگاه عدم تمکینم نزدیکه فکر کنم بهش بدند بره بگیره به درک 

داری مهریه میگیری

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یکسال ونیمه اومدم خونه بابام خدالعنتش کنه راضی نمیشه 

مدرک خیانت نداری؟ مهریه رو چیکار کردی؟

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
داری مهریه میگیری

اقدام کردم ی مقدار گرفتم. اموالشم توقیف کردم.

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
پس تکلیف ماچی میشه؟من چیکار کنم 

برا طلاق اقدام کردی خودت‌؟ ی وکیل بگیر حسابی بیفته دنبال کارات طول میکشه اما بلاخره دادگاه طلاق میده

اقدام کردم ی مقدار گرفتم. اموالشم توقیف کردم.

دعا میکنم بهش احازه ازدواج مجدد ندن،طلاق میده شمارو؟ یا داره لحبازی میکنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مدرک خیانت نداری؟ مهریه رو چیکار کردی؟

من انقد ترسو و خنگ بودم زن آورده بود خونه بجای اینکه به پلیس زنگ بزنم نشستم چاقو گرف زیر گلوم اونو فراری داد و بعدنشست من کتک زد که توچرا بدون هماهنگی اومدی خونه

یکسال ونیمه اومدم خونه بابام خدالعنتش کنه راضی نمیشه 

زن ساده ومظلوم گیرآورده میخواستی راضی بشه.وکیل نداری مگه نمیتونی ثابت کنی توعسروحرج بودی؟خیانت بیشعوری بی احترامی بیکاری دیگه دلیل بالاترازاین.اگه هم مهریه داری بگیرهرچقدرطول بکشه.خونه بابات باشی ازدواج نکنی بهتره ازاینه بااون زندگی کنی وهرروز زجربکشی

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
دعا میکنم بهش احازه ازدواج مجدد ندن،طلاق میده شمارو؟ یا داره لحبازی میکنه

نمیده اما زر میزنه بزار اموالش از چنگش دربیاد مث چی میاد بده. طلاق هم نده مهم نیست برام مهم اینکه خودم ازش دل کندم‌ اما قانون هم الکی نیست هنوز برا طلاق اقدام نکردم پیگیر بشم بلاخره دادگاه میده