2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تنها راه قرص هستش زعفرون جوشونده های گیاهی ادم وقتی بخواد بندازه عمل نمیکنه حالا قصد سقط نداشته باشی ...

هر داروخانه ای که رفتم میگه قرص نداریم باید با مجوز بیای

قرص باید بخوری و میوفتی خون ریزی و سقط میشه  چندماهته ؟  ولی خیلی دپ میشی بعدش  نا ...

نامزدیم فقط. البته با این اتفاقی که افتاده دلم نمیخواد دیگه باش ازدواج کنم. اصلا مسئولیت پذیر نیست

اوففف ،خدا ب یکی ک نمیخواد میده ،ب یکی هم ک در حسرتش میسوزه نمیده ،خدایا حکمتت رو شکر 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
نامزدیم فقط. البته با این اتفاقی که افتاده دلم نمیخواد دیگه باش ازدواج کنم. اصلا مسئولیت پذیر نیست

سر کاریم وجدانن ...الان طبیعت تو باید بدی بچسبی بهش نه که کار کنی ...مخصوصا که گفتی خانوادت میکشنت

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
مگه به همین راحتی هاست. دختریتو از دست دادی بعدش میگی نمیخامش

سرکارییم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
چن ماهه نامزد بودین؟؟ با چ اجازه ای باهاش ارتباط کامل داشتی

ما 4 ساله که با هم نامزدیم ولی به خاطر فوت پدرش عقدمون عقب افتاد و بعد هم مشکلات دیگه. برای اولین بار با هم رابطه داشتیم. که اینطور شد

خب پس همین الان جدا شو چون بازم پشیمون میشی

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما 4 ساله که با هم نامزدیم ولی به خاطر فوت پدرش عقدمون عقب افتاد و بعد هم مشکلات دیگه. برای اولین با ...

بعد ۴سال میگی نمیخامش.‌ ی بار باهاش رابطه داشتی و تازه ب این نتیجه رسیدی مسیولیت پذیر نیس!!!