2821
2789
عنوان

برم یا نرم ؟

123 بازدید | 11 پست

خانواده شوهرم یه شهر دیگه هستن 

نمیدونم بریم خونشون یا نه ؟ 

شوهرم میگه تصمیم با خودته بریم یا نریم 

هم هزینه داره چون خودمون ماشین نداریم 

هم اعصابم خورد میشه چون خیلی میرن رو اعصابم ، آدمای بدی نیسنتا اما اخلاقای خاصی دارن من خودم خیلی شادمو اهل اینور و انور رفتن اما اونا کلا ادمای خوشحالی نیستن 

خود شوهرمم خیلی تمایلی نداره ولی خب به هرحال پدر و مادرشن 

چی مار کنم به نظرتون ؟ خیلی باهم فکر کردیم اما نتیجه ای نشد 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو کم بمون

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

مادرو پدرن ها مثلا شما ها نرین کی بره

برو زیاد نمون اما 

خودتونم مادرو پدر میشین اونوقت بچتون بهتون سرنزنه ناراحت نمیشین؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

اگه قراره هزینه کنی که بری اعصابت خرد شه چه کاریه

اما نرفتن فردا بهونه نشه دست همین شوهرت ...باور نمیکنم مردی موافق خونه مادرش رفتن نباشه 😀

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مادرو پدرن ها مثلا شما ها نرین کی بره برو زیاد نمون اما  خودتونم مادرو پدر میشین اونوقت بچتون ...

منم نظر شمارو دارم نمیشه که ادم مبنای کارشو به خوش گذروندن بذاره هر کاری دلیل خودشو داره

2824
2823
2791
2779
2792