2777
2789

از تجربیاتت بگو که چطوری فهمیدی دروغن.من یه نفر رو می شناسم که سرکارش گذاشتن ازش کار کشیدن پولشو ندادن. والا سخته اعتماد کردن

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
از تجربیاتت بگو که چطوری فهمیدی دروغن.من یه نفر رو می شناسم که سرکارش گذاشتن ازش کار کشیدن پولشو ندا ...

یه بار اینترنتی پول ریختم قرار شد بیارن که گوشیشو خاموش کرد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونم بپرسم چقد بود؟ خدا ازشون نگذره

پول زیادی نبود ۳۰ تومن..

ولی خب ادم حرسش میگیره و دیگه نمیتونه اعتماد کنه ، کلی جاها دیگه ام دیدم اول پول میخواستن که دیدم اینجوریه ندادم

پول زیادی نبود ۳۰ تومن.. ولی خب ادم حرسش میگیره و دیگه نمیتونه اعتماد کنه ، کلی جاها دیگه ام دیدم ا ...

آره والا آدم زورش میاد. به هیچ وجه جایی که اول پول میخواد، اعتماد نکن.  منم برای یه نفر همین حدود سی تومن کار تایپ براش انجام دادم پولمو نداد، فقط یه شماره دارم جواب نمیده. پولش چیزی نیست ولی اعتماد آدم از بین میره. دوستم دویست تومن برای یه نفر کار کرد که اونم پولشو نداد. بهتره برای کار حضوری سراغ جایی بری که جای معتبری باشه

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی