2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ivf کردی نتیجه گرفتی؟ هزینتون چقد شد مشکلتون چی بود طبیعی باردارنشدین؟ 

نه عزیزم نتیجه نگرفتیم.شوهرم آزواسپرم بود ولی ازبیضه اسپرم خارج کردن جنین تشکیل شد دوبارانتقال دادن هربارمنفی😔هزینه اش هربار۱۰ملیون چون ivfوزیفت هردوباهم انجام دادم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مشکل شما زیادحادنیست انشالله توباراول میگیره

V من که هم عکس رنگی گرفتم هم سونو و پاپ اسمیرمیگن هیچیت نیس چقد این ماه امیدداشتن خیلی ناراحتم درکت میکنم خیلی سخته به خدا انقد هزینه کنی بی نتیجه خداکمکمون کنه

...... 
نه عزیزم نتیجه نگرفتیم.شوهرم آزواسپرم بود ولی ازبیضه اسپرم خارج کردن جنین تشکیل شد دوبارانتقال دادن ...

عزيزم وقتي اسپرم رو از بيضه گرفتن همسرتون درد داشت؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله خیلی سخته ...

من فكر كردم راحته آخه همسرم تو آزمايشگاه يا بيمارستان نميتونه نمونه رو بده گفتم از راه بيضه بشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من فكر كردم راحته آخه همسرم تو آزمايشگاه يا بيمارستان نميتونه نمونه رو بده گفتم از راه بيضه بشه

نه عزیزم توآزمایشگاه که خیلی راحت بعداگه مشکل نداشته باشه دکتر قبول نمیکنه ازبیضه خارج کنه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نه عزیزم توآزمایشگاه که خیلی راحت بعداگه مشکل نداشته باشه دکتر قبول نمیکنه ازبیضه خارج کنه

ممنووون 🌺🌺