2777
2789
عنوان

فولیکول

396 بازدید | 26 پست

سلام من ماه قبل دوبارپریودشدم رفتم دکتر سونودادم هیچ مشکلی نداشتم اقدام ب بارداری کردم توسونوگفت فولیکول غالب دیده نشد و کلدوساکها clearهستند .الان پریودشدم مثل همیشه ک ۲۳تا۲۵روزه بود.برافولی چ کنم

بريد دكتر متفورمين يا لتروزول ميدن بهتون

ب دکتر همون روز نشون دادم فقط بهم فولیک اسید داد و گفت استرس نداشته باش .من نمیدونم روز چند پریودی بود ک رفتم سونو .چون دوبار پریودشدم .روزش مهمه آیا؟کلدوساکها clear هستند یعنی چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب دکتر همون روز نشون دادم فقط بهم فولیک اسید داد و گفت استرس نداشته باش .من نمیدونم روز چند پریودی ب ...

اره روزشم مهمه اگه از روزاى تخمك گذاريت گذشته باشه ممكنه تخمك داشتى و ازاد شدن

بهتره باز برى سونو بدى اگه دوره هات ٢٥ روزه  هست روز ١٢ سيكل بريد بهتره

اونو اطلاعى ندارم عزيز

من یکم تنبلی تخمدان دارم

قرار شد اسفند یعنی ماه قبل اقدام کنم

توی پریودیم کلومیفن مصرف کردم تا ۶روز درکنارش متفورمین و ویتامینE،اسیدفولیک هم مصرف کردم

روز ۱۴ پریودیم رفتم سونو واژینال یه فولیکول خیلی خوب داشتم که اندازش ۲۲/۷بود

همون شب و فرداشبش دکتر امپولhcgداد گف بزن تا سه شب هم اقدام داشته باش

هفته اینده باید برم آزمایش ببینم حامله هستم یا ن

خدا حال همه رو خوب کنه..

دوره هات رو باید محاسبه کنی ببینی چند روزه س

من ۲۸روزه س،روز ۱۴ ام میرم واسه سونو

کسیکه ۳۰ روزه س،۱۵ ام میره سونو

الان که شما مشکلی ندارید بعد از تخمک گزاری حتما رفتی و فولیکول غالب دیده نشده چون از قبل آزاد شده بود

منم اولین بار با همچین چیزی مواجه شدم،فولیکولهای ریز متعدد،فولیکول غالب دیده نشد----و باردار بودم😍

اره روزشم مهمه اگه از روزاى تخمك گذاريت گذشته باشه ممكنه تخمك داشتى و ازاد شدن بهتره باز برى سونو ب ...

اهامرسی گلم.یه چیزی بگم دوستم؟من از دیروز ساعت ۳ لک قهوه ای دارم یعنی هنوز خون ندیدم چرااینطوری شدم اخه

اهامرسی گلم.یه چیزی بگم دوستم؟من از دیروز ساعت ۳ لک قهوه ای دارم یعنی هنوز خون ندیدم چرااینطوری شدم ...

امکان داره باردار باشی و لک لانه گزینی باشه بی بی چک بزار

من دقیقا این شکلی شدم و باردار بودم تو اوج نا امیدی

امکان داره باردار باشی و لک لانه گزینی باشه بی بی چک بزار من دقیقا این شکلی شدم و باردار بودم تو او ...

دلم میخواد بی بی چک بزارم ولی گفتم تافردا اگه نشدم بعدبزارم.من ۴ساله ازدواج کردم و جلوگیریمم طبیعی بوده

دلم میخواد بی بی چک بزارم ولی گفتم تافردا اگه نشدم بعدبزارم.من ۴ساله ازدواج کردم و جلوگیریمم طبیعی ب ...

امکان بارداری هست ایشالا که خیره

چیزای گرم نخور فعلا

مواظب خودتم باش سعی کن استراحت کنی

دوره هات رو باید محاسبه کنی ببینی چند روزه س من ۲۸روزه س،روز ۱۴ ام میرم واسه سونو کسیکه ۳۰ روزه س، ...

وای عزیزدلمممم چ خوب خوشبحالتون😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘شمانمیدونید اون کلدوساکها clear هستن  یعنی چی

امکان بارداری هست ایشالا که خیره چیزای گرم نخور فعلا مواظب خودتم باش سعی کن استراحت کنی

اتفاقا خواستم کاچی درست کنم ولی درست نمیکنم .اصلا هپ دل درد ندارم .دقیقا حالت هام مثل روز اخر پریودیه

وای عزیزدلمممم چ خوب خوشبحالتون😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘شمانمیدونید اون کلدوساکها clear هستن  یعنی چ ...

نه متاسفانه،تو نت سرچ کن حتما میاد

من پسرم ۵سالشه

همیشه جلوگیری طبیعی داشتم،مثل شما