2821
2789
عنوان

حالاچکارکنم

199 بازدید | 36 پست

به خاستگارم گفتم پول تالاروبابام میده

ویکمقدارقرض میگیریم که زودترعروسی بگیریم

پشیمونم ازحرفم

باخودش فکرمیکنه چقدهولم

چکارکنم

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کوچیک شدم

البته اونم قبول نکرد

گفت شخصیتم قبول نمیکنه

گفتم سرویس طلانمیخام نقره بگیر

چون ازنظر مالی مشکل داره

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
کوچیک شدم البته اونم قبول نکرد گفت شخصیتم قبول نمیکنه گفتم سرویس طلانمیخام نقره بگیر چون ازنظر م ...

اینکه سرویس نقره بگیری کار خوبیه.‌ انشاالله بعدا وضعتون خوب میشه و یه طلاش رو میخری. هرچی رعایت کنی و سبک بگیری واسه خودت بهتره. 

الان چکارکنم اعصابم خرده

مامانم گفت خودتوکوچیک کردی...میگه دختره چقدهوله

اونم به غرورش برمیخوره

اینکه سرویس نقره بگیری کار خوبیه.‌ انشاالله بعدا وضعتون خوب میشه و یه طلاش رو میخری. هرچی رعایت کنی ...

خودش که میگه اصلا

سبک میگیرم

نگیرم زشته

اونموقع با خانوادتون مشورت کرده بودین و اینارو گفتین؟ اگه خونواده مشکلی ندارن که اشکالی نداره

گفتم آره

امااون قبول نمیکنه