2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال عید نرفتم سه سال پیش اردیبهشت رفتم چهار روز موندم که با يه هتل سه ستاره و کلی تفریح و خورد و خوراک دو پانصد نفری هزینه شد... شما با قیمت های الان باید سه یا چهاربرابرش کنی... چون کیش تفریحاتش خیلی گرون میشه... بازم بستگی داره به خود آدم که چه جوری هزینه کنه 

با تور میخای بری؟ الان قیمت تور بالاس

الان نه ... اواخر فروردین یا هفته اول اردیبهشت... میخوام بدونم اونجا هزینه ها بالا رفته؟ تفریحات خوردو خوراک؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

منم دلم خاست.قصد دارم مجردی با دوستام برم.اما حالاحالاها نه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
الان نه ... اواخر فروردین یا هفته اول اردیبهشت... میخوام بدونم اونجا هزینه ها بالا رفته؟ تفریحات خور ...

بله قیمتا خیلی بالاس.

من خودم اوایل اسفند کیش بودم.تو چهار روز چهار میلیون خرجمون شد😓 غیر از هزینه هتل و رفت و برگشت چون اونا با تور حساب کردیم.

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
از مسافرت عید بیزارم اردیبهشت میرم مسافرت

اردیبهشت عالیهههه

ایشالا کلی بهت خوش بگذره

کلا کیش نسبتا گرونه اما خوب میشه خودت تصمیم بگیری مثلا هتل ارزوونتر بری و اینا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
من امسال عید نرفتم سه سال پیش اردیبهشت رفتم چهار روز موندم که با يه هتل سه ستاره و کلی تفریح و خورد ...

من دوستم رفت دی ماه سویت گرفتن ماشین کرایه کردن همه تفریحاتم رفتن با پول بلیتشون نفری دو تومن شد شما چهار سال پیش نفر دو نیم چه خبر تازه گرانترین تفریحی قواصی هست رفته بودن پارسا جنگ شادی کشتی تفریحی همه رو رفتن این قد شده 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
من دوستم رفت دی ماه سویت گرفتن ماشین کرایه کردن همه تفریحاتم رفتن با پول بلیتشون نفری دو تومن شد شما ...

محاله... ایشون اگه با دو تومن بره کیش الان دو روزه باید برگرده چون تور هتل سه ستاره اش الان يه تومن میشه... شایدم بیشتر من سه سال پیش رفتم 700شد.نميدونم دوست شما چجوری همه تفریحات رو رفت والا ما دو روز رفتیم انزلی 2تومن هزینه شد تازه خونه هم داشتیم یعنی پول جا ندادیم.

محاله... ایشون اگه با دو تومن بره کیش الان دو روزه باید برگرده چون تور هتل سه ستاره اش الان يه تومن ...

گفتم اینا با تور نرفتن خودشون رفتن سویت خیلی قشنگی اجاره کرده بودن ماشینم کامارو اجاره کردن گفت دو تومن شده هزینه مون نفری  قواصی 125پاراسل 95کشتی تفریحی 83جنگ شادی 100 شاتل 40سویت شبی 150سه شب بودن چهار روز دیگه این هزینه هاش ولی اونجا خریدن نکردم فقط یه عطر چهارصد خریده بود گلم اجاره ماشین فکر کنم شبی دویست گفت انگار اینو دقیق نمیدونم 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن