2777
2789
عنوان

در فريزرم از صبح تا شب باز مونده .

7817 بازدید | 34 پست

كسي هست اين اتفاق واسه فريزر يا يخچالش افتاده باشه

وقتي رفتم خونه ديدم تمام اب راه افتاده تويه آشپزخونه

حالا يه صداي ميده موتورش يا نميدونم فنش

كسي اينجور شده واسش

خدايا واسم نيني جونم سالم نگه دار ...به همه منتظرا ني ني سالم بده 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی بار در یخچالم باز مونده بود ی شبانه روز....منم صداشو درنیاوردم آروم جوریکه شوهرم متوجه نشه سریع بستمش😂😂😂😂

وگرنه تا سالیان سال باید غر میشنیدم😂

خودشم ک توکار تعمیراته گفتم مشکل هم پیدا کنه درستش میکنه دیگه فقط نبینه چ غلطی کردم غر بزنه😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
منم یبار چند ساعت در فریزر باز مونده بود ، یکم برفک زده بود رو دیواره هاش، صدا موتور هم زیاد شده بود ...

يعني صدا موتورش تموم شد ؟

من یبار رفتم مسافرت یه هفته ای ، اومدم دیدم باز مونده😁

موقع بستن خوب بسته نشده بود یکم باز بود ولی همه چی آب شد 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
من یبار رفتم مسافرت یه هفته ای ، اومدم دیدم باز مونده😁 موقع بستن خوب بسته نشده بود یکم باز بود ولی ...

چيزيش نشد ??

من ی بار در یخچالم باز مونده بود ی شبانه روز....منم صداشو درنیاوردم آروم جوریکه شوهرم متوجه نشه سریع ...

خدا خيرت بده عزيزم ازش ميپرسي 

مدل يخچالم دو قلو سامسونگ

در فريزرم باز موند

شب تا صبح نزدم تويه برق

خالايه صداي خيلي كمي ازش در مياد

بايد چه غلطي بكنم

شوهرمم نيست بفهمه صداش در مياد

خدا خيرت بده عزيزم ازش ميپرسي  مدل يخچالم دو قلو سامسونگ در فريزرم باز موند شب تا صبح نزدم ت ...

برا مامانم سامسونگ بود اصلا هیچی نشد اون صدا هم فنش هست زیاد کار کرده صداشو در نیار😉😉😉

منم یه سری برا در فریزرمامانم رو باز گذاشتم حدود۹ ساعت چیزیش نشد نگران نباش  فقط یه کم به موتور ...

خوب خدا روشكر

ولي مال من يه صداي ميده