2777
2789
عنوان

شربت زادتین

151 بازدید | 18 پست

سلام خانما پسرم مریض بود دکتر زادتین داره الان فوق العاده بی قرار ه همش داره گریه میکنه چکار کنم .میشه کاری کرد تاثیر دارو زودتر بره داریم روانی میشیم بخدا😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شربت رو که چند وقت پیش اعلام کردن اصلا به بچه ها ندید ...جزو داروهای تقلبی ممنوعه معرفی کردن 😰

خاک بر سرشون گفت اصله اون مشخصات داروی تقلبی  هم نداشت. بازم تقلبیه یعنی! ؟!!؟؟

میدونم عزیزم ولی هم توی اخبار هم توی فضای مجازی گفتن اصلا ندید .. کاش ببری بچه رو بیمارستان 

آره دیدم. خدا لعنتشون کنه. از خدامه ببرمش شوهرم میگه ببری میخوان چندتا دارو دیگه بدن لنگه همینا.  همشون خرن

سرفه و آبریزش داره دکترش داد

برای سرفه پلاریژین کیدز بهترین شربته....شاید معده اشو ناراحت کرده و درد میکنه بهش غذا بده کمی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
خیر ببینید توروخدا برا سلامتیش دعا کنید خدا بچه هاتونو حفظ کنه  😭😭😭😭😭😭

صلوات میفرستم ...راستی اگه بخور سرد داری براش روشن کن .. سرفه هاشو کم میکنه .. چند وقتش؟ اگه بالای 2 ساله عسل و آبلیمو و دم کرده پونه و آویشن عالیه براش