2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10038 بازدید | 213 پست
بدنم گندمیه موهامم مدل پسرونس...کاش قدرت بدنی یه مرد رو داشتم

عزیزم برات خییلی ناراحت شدم ولی ساکت نشو استاتر حتما حالشو بگیر اینقد بدم میاد از مردایی که دست رو زن بلند میکنن😡😡😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اونش شک دارم این سگ پسرداییمه

شاید یه لحظه بوده جو گرقته ...برو شکایتش کن نامه بگیر اما نیاز نیس بدونه ..برو پزشک قانونی نامه رو بگیر ولی ب کسی نگو حتی ب شوهرت یه فرصت بده یهش ببین اگه تکرار کرد بعد سرویسش کن

چی بگم...ولش کن کاش دوروغ بود

ببین شرایط با شرایط فرق میکنه،اول اینکه برو حتما نامه بگیر بذار خونه حتی اگر بهش احتیاج پیدا نکردی،دوم اینکه اگ بچه داری ک خیلیا بخاطر بچه می‌سازند و میسوزن،خیلیام هستن خانواده پشتشون نیس مجبورند بمونن،اما اگ تو خانوادت پشتته،و بچه هم نداری فردا برو خونه ی پدرت با پدرت برو پزشک قانونی،شاید اگ تنها بری شوهرت حرف دربیاره برات،انقدر محکم وایسا تا حقتو بگیری ب غلط کردم بندازیش

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
حالم خیلی بده  تهدیم میکنه اما دارم مراحل طلاقو طی میکنم طلاق نمیده منم دلیله محکمه پسندی برای ...

خوش ب حالت کاشکی منم بتونم یه روز از این جهنم ازاد بشم انشالله هر چی زودتر ب ارامش برسی عزیزم

بچه ها من ازتون کمک میخوام 

منم شدهرم چند بار کتکم منم تا الان 3 بار نامه پزشک قانونی گرفتم و تشکیل پرونده دادم و پروندم توی دادگاهه چون ازش تعهد گرفتم گذاشتم روی پرونده و بهش رضایت دادم ب نظرتون اون مدارک و پرونده ای ک تو دادگاهه بعدا ب دردم میخوره؟ تا کی اعتبار داره؟ 

خوش ب حالت کاشکی منم بتونم یه روز از این جهنم ازاد بشم انشالله هر چی زودتر ب ارامش برسی عزیزم

وای من اینجور تایپیکارو میبینم قدر شوهرمو بیشتر میدونم تا حالا دستشو بلند نشده برا قصد کتک زدن من،هر چقدرم اشتباه کنم و اشتباهم بزرگ باشه،میزنه تو سر خودش بیچاره وقتیکه خیلی حرصشو درمیارم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤