2777
2789

اكثرا ميشن

دير و زود داره

مامان من بعد ١٤ سال پشيمون شد

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دلت با زندگیت نباشه چی؟

به تنهايى اصلا دليل جالبى نيست

هركس تو اين دنيا داره با يه چيزى ميسازه

من ازدواج نكردم ولى نامزدم، ولى مشكلاتى داشتم و گريه هايى كردم كه هركى ديد جيگرش كباب شد، چنان بخاطر مشكلاتى كه با نامزدم داشتيم زجه ميزدم كه نامزدم وقتى گريه هامو ميديد به هق هق ميوفتاد، از خيلى حقام گذشتم فقط بخاطر اينكه تصميمم اين بود كه اومدم زندگى كنم نه گرو كشى، خلاصه منظورم اينه همه مشكل دارن دليل بر جدايى نيست 

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
چي بگم اخه بارداري اصلا حسابشون نكن چند ماهاه؟ خوب باردار نميشدي  طلاق با بچه قضيه اش فرق م ...

ناخواسته بود بعدم هی خودمو گول زدم که درست میشه اما از درون دیگه اون ادم سابق نمیشم حتی اگه شوهرم بشه بهتریم مرد دنیا من دیگه دلم باهاش نیست

منم ترسم همینه کاش میشد ۱ سال بدون طلاق همو نبینیم ولی اخه کجا برم؟چطوری بقیه رو قانع کنم دلم تنهای ...

عزیزم درخواست دوستی دادم چک کن گلم 

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "