2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عاشق این جور لب و دهن هستم از حسادت‌شونه خیلی هم خوبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
واقعا خجالت میکشم که خالم (مادر شوهرم) همچین رفتاری باهام داره اخه این چه خاله ایه از هفت پشت غریبه ...

ناراحت نشو بالاخره مادر شوهر همینه حتی اگه خالت باشه مادرشوهر منم رو چاقی حساسه به محض اینکه یه کم اضافه کنم همش چپ چپ نگا میکنه و میگه چاق شدی

این نیز بگذرد...                                   

ببخشید ولی دهن گشاد برای کسیه که زیاد و بی مورد حرف میزنه و نظر میده.......   خیلی هم زیبایی و مطمئنم خنده زیبایی هم داری...... ناراحتیتو نشون بده تا دیگه تکرار نکنه نه اینکه تو دلت ناراحت شی و غصه بخوری

پسرخالم پنهانی ازم خاستگاری کرد و برام نشون آورد و گفت مامانم اینا بفهمن قضیه رو خوشحال میشن. .... بعد که خاله م فهمید یه آشوبی انداخت که توی کل فامیل سر و صدا شد. .... منم نشون رو انداختم دور. .... بعد حالا رفته دختر جاریش رو برای پسرش گرفته که اون دختره چشم دیدنشونو نداره و همش خاله م تظاهر میکنه که مثلا راضیه. ... من که از خاله دلم خونه 

دکتر بهم گفت به خاطر بیشتر استرس این بلا سر بچم اومد و همش تقصیر خونواده شوهرم بود که واسم مشغله فکری درست میکردن الانم که اومدم یع خونه دیگه یه جور دبکه دارن اذیتم میکنن همش شوهرم رو پر میکنن بیاد منو ادیت کنه

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم