2789
عنوان

از شیر گرفتن

184 بازدید | 43 پست

امروز از عصری دیگه به پسرم شیر ندادم.میخوام پسرمو از شیر بگیرم یدفعه ای.شب تو خواب بهش شیر بدم؟موقعی که خوابه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تو خواب سینتو گرفت بهش بده تا سینت سبک شه ولی نذار کامل خالیشون کنه.چند شب تو خواب بده .من پسرم تو خواب هم نگرفت.رو سینم چسب برق مشکی ضربدری زدم دیگه اصلا نخواست ببینشون.چندروزی سینه هام اذیت بود ولی گذشت دیگه با شیردوش کمی خالیشون میکردم و چیزای سرد روشون میذاشتم

میگن چند شب تو خواب باید بدین حالا نمیدونم چرا شما یه دفعه گرفتی؟ منم میخوام یه دفعه بگیزم چون هم ...

دختر من شیرخشکی بود همکاری نمیکرد اصصصصصلا دوسه ماه گیر بودم نشد...تهش یه هویی از شیر گرفتمش

میگن چند شب تو خواب باید بدین حالا نمیدونم چرا شما یه دفعه گرفتی؟ منم میخوام یه دفعه بگیزم چون هم ...

آره پسر منم اصلا همکاری نمیکرد که تدریجی بگیرم مجبور شدم که یدفعه ای بگیرمش.حالا مامانم میگه شب دم خواب بهش بده تا سه شب دیگه اصلا نده

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
من میخوام یهو بگیزم ولی میگن خیلی عوارض روحی بدی داره مثلا ممکنه بچه عادت کنه به ناخن جویدن و عصبی ...

نه بابا اینجورم نیست البته به بچه بستگی داره.امتحان کردی؟

اگه تو خواب سینتو گرفت بهش بده تا سینت سبک شه ولی نذار کامل خالیشون کنه.چند شب تو خواب بده .من پسرم ...

باید سینمو بدوشم یا نه؟

نه بابا اینجورم نیست البته به بچه بستگی داره.امتحان کردی؟

نه دو ماه مونده دو سالش تموم‌شه دلم نیومده امتحان کنم

ولی واقعا اذیت میکنه خییییییلی شیر میخوره

شبا خیلی بیدار میشه نگران دندوناشم