2777
2789
عنوان

سوالی داشتم

421 بازدید | 41 پست

اینکه توی جلسه خواستگاری از گذشته طرف مقابل سوالی پرسیده بشه،این سوال چطور مطرح بشه که سوظن ایجاد نکنه و شخصیت طرف مقابل محترم بمونه

زیبایی همچون اولین صبح بعد از جنگ،اما غمگین...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من گذشته هر کسی به خودش مربوطه.با گفتن بهم فقط ذهن هارو به سوی بدی میکشونه.گذشته رو باید تو گذشته گذاشت..مهم خوبیه حاله طرفه!!

و متعهد بودن به زندگی

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

مشاور ازدواج میگفت اصلا در مورد گذشته نپرسید شما یه گذشته ای داشتید طرف مقابلتونم یه گذشته ای که هیچکدومتون تو اون یکی حضور نداشته و بهمدیگه ربطی نداره

ولی اگه واقعا بازم دلت میخواد بپرسی اصلا تو جلسه خواستگاری نپرس تازه اوایل نامزدی هم نپرس بذار صمیمی بشین بعد ازش مطمئن شو که پرسش درباره گذشته ناراحتش نمیکنه

بنظر من میتونید بگید گذشته شما ب من ربطی نداره و هر چیزی ک بوده گذشته الان میخام مطمئن بشم چشم کسی دنبال ناموسم نباشه 

و یا اینک بهتره بذارید بعدا اینقدر باهم صمیمی و دوست بشین در موردش بحرفید

پلیز دونت لایک می😥 ریپلای دوست
تقریبا اینکه اهل این جور مسائل بوده یا نه

بگو دوست دارم صادقانه هرچی بوده و هست درمورد هم به همدیگه بگیم

بعد اول از خودت بگی، که من مثلا با کسی ارتباط نداشتم

یا اینکه داشتم ولی ایده آل من نبودن و ب جایی نرسید

شما هم موردای اینجوری داشتین؟؟

باکسی آشنا بودین قبلا؟؟

کلا حد و مرزتون باجنس مخالف درچه حد بوده یا هست؟؟