2777
2789
سلام دوستان، کسی در مورد دکتر بهرام اشراقی اطلاعاتی درخصوص عمل بلفاروپلاستی پلک فوقانی داره؟ کسی از ...

سلام من برای معاینه  رفتم پیششون ولی بعد یکی متذکر شد که ایشون تابلو مطب نداره در تهران و این جالب نیست چون در اصل اصفهان مطب دارن و دوروز در هفته میان تهران

سلام من برای معاینه  رفتم پیششون ولی بعد یکی متذکر شد که ایشون تابلو مطب نداره در تهران و این ج ...

سلام سپاس از پاسخگویی تان، گویا در اصفهان مطب دارند ولی در تهران نیز عمل انجام میدهند. بیمارستان فارابی و...،ایشان را بعنوان فرد متبحر به من معرفی کرده اند. میخواستم مطمئن شوم که کارشان خوب بوده یا خیر؟ شما در نهایت چه کسی را برای جراحی انتخاب کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سپاس از پاسخگویی تان، گویا در اصفهان مطب دارند ولی در تهران نیز عمل انجام میدهند. بیمارستان فار ...

سلام من با دکتر محمد طاهر رجبی عمل کردم دوماه پیش البته پلک پایین و راضیم 

من افتادگی پلک داشتم ، همه دوستام می گفتن عمل کن می ترسیدم. ولی دل و زدم به دریا رفتم عمل کردم. برای عمل پلکم رفتم پیش دکتر ابوالفضل رحیمی. عالیه کارش. نه جای بخیه موند و نه برای بعد از جراحی اذیت شدم. پلکمم خیلی خوب و قیافم کلی عوض شد. دستش درد نکنه 

نه دکتر های دیگه هم هستند. کار این دکتر خیلی خوبه

کار دکتر ابوالفضل رحیمی معرکه اس اتفاقا این لینک سایتش http://doctor-rahimi.com/ هم نمونه کاراش هست که ببینی هم شماره تلفنش خیلی خوبه به نظر من اگر دنبال دکتر خوب می گردی برو پیش این 

دوستان سلام .من دیروز رفتم پیش دکتر سید جعفر آریا نژاد که پزشک زیبایی هستن و تخصص پلک دارن.چند نفر ا ...

سلام عزیزم عمل کردی؟این دکتر آریا نژاد خودت رفتی؟خوب بود؟؟؟

سلام من با دکتر محمد طاهر رجبی عمل کردم دوماه پیش البته پلک پایین و راضیم 

سلام. من هم از کارهای آقای دکتر رجبی خیلی خوشم آمده. میشه خواهش کنم بگید هزینه عمل شما برای پلک پایین چقدر شد؟

ممنون  

جراحي افتادگي پلك بالا اگر نياز دارين دكتر سامان كلباسي متخصص جراحي صورت و فك هستن ، كارشون عاليه  پلك بالا رو بدون بيهوشي و با بيحسي انجام ميدن نيم ساعته تموم ميشه و هيچ دردي هم نداره ، پدر و مادر من پيششون انجام دادن و چندتا از دوستامونم بعدش رفتن پيششون ، همشون كاملا راضي هستن ، خدا خير بده اقاي دكترو هم كارشون خوبه و هم هزينه مناسب ميگيرن با اينكه متخصص هستن ، شمارشون اينه اگر خواستي: 26214504

2790
2778
2791
2779
2792