سلام دوستان، کسی در مورد دکتر بهرام اشراقی اطلاعاتی درخصوص عمل بلفاروپلاستی پلک فوقانی داره؟ کسی از ...
سلام من برای معاینه رفتم پیششون ولی بعد یکی متذکر شد که ایشون تابلو مطب نداره در تهران و این جالب نیست چون در اصل اصفهان مطب دارن و دوروز در هفته میان تهران
سلام من برای معاینه رفتم پیششون ولی بعد یکی متذکر شد که ایشون تابلو مطب نداره در تهران و این ج ...
سلام سپاس از پاسخگویی تان، گویا در اصفهان مطب دارند ولی در تهران نیز عمل انجام میدهند. بیمارستان فارابی و...،ایشان را بعنوان فرد متبحر به من معرفی کرده اند. میخواستم مطمئن شوم که کارشان خوب بوده یا خیر؟ شما در نهایت چه کسی را برای جراحی انتخاب کردید؟
من افتادگی پلک داشتم ، همه دوستام می گفتن عمل کن می ترسیدم. ولی دل و زدم به دریا رفتم عمل کردم. برای عمل پلکم رفتم پیش دکتر ابوالفضل رحیمی. عالیه کارش. نه جای بخیه موند و نه برای بعد از جراحی اذیت شدم. پلکمم خیلی خوب و قیافم کلی عوض شد. دستش درد نکنه
کار دکتر ابوالفضل رحیمی معرکه اس اتفاقا این لینک سایتش http://doctor-rahimi.com/ هم نمونه کاراش هست که ببینی هم شماره تلفنش خیلی خوبه به نظر من اگر دنبال دکتر خوب می گردی برو پیش این
جراحي افتادگي پلك بالا اگر نياز دارين دكتر سامان كلباسي متخصص جراحي صورت و فك هستن ، كارشون عاليه پلك بالا رو بدون بيهوشي و با بيحسي انجام ميدن نيم ساعته تموم ميشه و هيچ دردي هم نداره ، پدر و مادر من پيششون انجام دادن و چندتا از دوستامونم بعدش رفتن پيششون ، همشون كاملا راضي هستن ، خدا خير بده اقاي دكترو هم كارشون خوبه و هم هزينه مناسب ميگيرن با اينكه متخصص هستن ، شمارشون اينه اگر خواستي: 26214504