2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دکتر ابولفضل رحیمی اصن توی عملش هیچ ردی از زخم و بخیه نمی مونه چون که از داخل چشم عمل می کنن.من با سرچ پیدا کردمشون نمونه کاراشم تو سایتش دیدم رفتم مطبش دیدم اوه چقد مراجعه کننده داره جراحی پلکشاو از اینجا ببینید http://doctor-rahimi.com/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1/

سلام دوستان 

میشه لطفا یه دکتر خودب برای جراحی پلک بالا و پایین تو همدان معرفی کنین. کسی می دونه هزینه عمل چقدر هست حدودا و چه مدت طول می کشه دوره ریکاوری؟ آیا بعد از عمل چشم بسته هستش و نمی شه جایی رو دید برای چند روز؟

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنین.من افتادگی پلک دارم و 29 سالمه و باید عمل کنم پلک بالام نا متقارن هست.پیش دکتر باب شریف رفتم گفت 5 تومان می شه حدودا.پیش دکتر سعیدی حسینی رفتم گفت باید با لیفت ابرو باشه که می شه 6800.پیش دکتر رحیمی رفتم گفت می شه 10 تا 12 تومان ولی اگر حساس نیستی عمل نکن و انگار می خواست منو بپیچونه که عملم نکنه و اینقدر قیمت بالا گفت.دو سال پیش رفتم پیش دکتر کشکولی که گفت حدودا 16 میلیون می شه عملت. حالا من واقعا نمی دونم کدوم دکتر خوبه و چرا انقدر قیمتهاشون متفاوته

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اگه برگردم به عقب پيش رجبي يا كشكولي ميرم ولي با به مشكلت بستگي داره سعيدي قرينه در نمياره اخرشم ميگه معلوم نيست زياد ولي كشكولي تو قرينه سازي به نظرم واردتره رجبي هم به نظرم بهتره از سعيديه من اين سه تارو رفتم معاينه و اخرش سعيدي و انتخاب كردم كه پشيمونم

باز اگه خواستي بگو عكسمو بفرستم ببيني

آخخخخخجوووون یکی پیدا شد جواب منو بده.آره می شه بفرستی لطفا؟؟؟ ببین من پلک بالام قرینه نیست با هم فرق داره.یکیش افتادگی داره.پیش رجبی اصلا نرفتم.پیش کشکولی رفتم دو سال پیش که خیلی گرون بود.پس سعیدی رو بیخیال می شم.وای مرسی که جواب دادی