2777
2789
شاینا جان زنگ بزن ازش بپرس
88785563
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاسمینا مامان بنیتا

1391/12/16 12:38 ب.ظ

من سال 85 انجام دادم 950 شد الان رو نمیدونم
ولی دکتر گفت ده سال دیگه بیا دوباره انجام بده
پلکهام خیلی پف داشت ولی خیلی خوب شد.

من پیش دکتر حسین سالور عمل کردم.
مطبش خ ولیعصر .خ ظفر هست.
شمارش هم 88785563
سلام دوستای عزیز بریا عمل پلک فقط و فقط دکتر مردانی که تهرانپارس هستند کارش عالیه حرفه ای عمل میکنه. پارسال من رفتم پیشش عمل پلک 1 میلیون بود و گفتند لیفت ابرو هم انجام میدن که پشت پلک قشنگتر میشه اونم 1 میلیون اما اگر دوتاشو بخواید 1800 میگیره. ولی کارش رو من دیدم چندتا از دوست و آشناهام انجام دادن و خیلی راضی بودن.
خداوندا آرامشی میخواهم از جنس خودت
من اول دی نودو چهار رفتم پیش دکتر سالور..گفت هزینش چهار میلیونو نیم کلااا میشه...گفت اگه احتیاج به ترمیم داشته باشی بعد از عمل، یه چند ماه بعد عمل میکنم...دست مزد نمیگیره ولی پول کلینیک رو باید پرداخت کنم.. من عمل نکردم..ولی شنیدم سالور الکی نمیگه باید عمل شی...من گفت جای بخیت میمونه..از این میترسم...ولی کلا گرون میگیره
سلام دوستان من عید عروسیم هستش. مامانم می خواد واسه عروسی من پلکشو عمل کنه. ما تو همدان زندگی می کنیم کسی دکتر خوب با قیمت مناسب تو همدان (ترجیحا) یا تهران می شناسه که کارش خوب باشه؟ با تشکر