2777
2789

ی خونواده ی ک عروس بزرگشون وقتی ۱۷ساله بوده ب پسر داییش سلام میده تو کوچه شوهرش کتکش میزنه هیچ اعتقادی ب مانتو های رنگ روشن ندارن اصلا امکان نداره عروساشون بدون چادر حتی خونه باباشون باشن . عروس بزرگشون ۱۵ساله عروسی کرده هنوزم میخواد بره بیرون میاد با مادرشوهرش میره حتی برا خرید نوار بهداشتیش. پنج تا برادران دوتای اولشون زن گرفتن چجوریییییی محجبه😐😐😐😐😐😐😐😫😫😫😫😫خیلی محجبن جوری ک نوک دماغشون از زیر چادر معلومه و .....خیلی اخلاقای گند دارن حالا داداش اخری با ۲۶سال سن چه جور پسر خوشگل خوشتیپ پولدار یه ماشین ی خونه خلاصه فوق العاده اس😍😍😍عالیه ادبش تربیتش عالی ولی ....رفته دختری ک دوسسال از خودش بزرگه یه سال بود ک ب عقد یکی درومده و طلاق گرفته . تقریبا همیشه مانتوهاش یه ده سانت پایین تر از باسنشه و رنگ موی قررررررمز و والا ی شال تورتوری سرشه ک موهاش کلا معلومه رژ اش و قرمززز 😨شلوارای نود سانتی پاشه رو عقد کردن و ی ماه پیش عروسی کرد اوووووف چ عروسیه گرفتن اصلا مامان بابای پسره چن بار سکته کردن باورشون نمیشه پسر بی اجازه عقد کرد  هیشکی تو مراسم عقدش و جهاز برون نبود فقط خونواده دختره . اصلا نمیفهمم چجوری میشه انجوری خونواده پسرش اینجورس شه . عروس خانوم هم شوهر قبلیش رو تو خیابون کتک میزنه و جلو مردم . چرا پسر اینجوری عاشقش شده ک مادر و پدرشو ول کرده . ؟؟؟؟؟چجوری دلبری کرده مگه واقعا من ب شوهرم میگم دوستت دارم . عاشقتم عادی باشه ولی اونا خیلی عاشقن تو جنع ۸۰نفری تو ی بشقاب غذا میخورن هوووف خداکنه خوشبخت بشن 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

دختره ۲۸سالس مادر پدرش س سال پیش جدا شدن مادرش عروسی کرد ی سال پیش . ولی هر وقت میبینمش اونقد شنگوله ها اگه زبونم لال مادر پدر من اینجوری بودن من افسردگی حاد میگرفتم و اخرم خودکشی میکردم ولی این کلا فرق دارع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف باید خودش خوب باشه 

عاشق کردن وجود نداره 

عاشق باید پیدا کنی 

چاه باید از خودش آب داشته باشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

به تو چه

به ما چه

اه

فضولها

سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون و بکنید تو زندگی خودتون وضعتون خیلی بهتر از الان میشه

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

الان داری گزارش زندگی مردم میدید😁

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

عزیزم نمیدونیم اون وسطها چخبر بوده گاهی نمیشه از دور قضاوت کردش شاید اون چیزی نیست که ما میبینیم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

پسره دوسال ازخونشون بیرون موند دوسال خونه نخوابید چرا ؟چون مامانش و باباش ناراضی بودن . 

والا مامان شوهرم  ب شوهرم میگف اینو نگیر شوهرم ولم میکرد 😂😂😂😂😂برام شوهرم پیدا میکرد😂😂😂😂😂😂😂