2777
2789
عنوان

يخچالمون خاليه خاليه..

1171 بازدید | 39 پست

نه من نه شوهرم نميريم خريد..از بس همه چيز تو يخچالمون خراب ميشه..فقط دو تا شيشه ترشي هست و ارد و جو پرك يه كاهو😐سه تا تخم مرغ..😑😑

گوجه خيار ميوه بادمجون شير هيچي نداريم..

خوب ؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخچالتون خرابه عوضش کن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

وا.. 

برین بخرین خب..

مگه یخچال خالی هم میشه  

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

منم خالیه تازه نه پیاز دارم نه سیب زمینی حتی پنیر و تخم مرغ و نون شوهرم میگه همینه که هست اونوقت ۷واهر زاده هاشوبرداشته برده سفره خونه دو تا سرویس قلیون گرفته براشون شده ۱۵۰ هزار تومن

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
کاهو دارییییید....میدونی چندههههههه😮

من شمالم انقددددد کاهووو فراووونه که..سه تا خریدم پر برگ و بزرگ شد ۵ تومن..گفتم دارم میرم خونمون یه عالمه بخرم ببرم.

کنار تو بهترین حوای زمینم..