سلام مامانا یه سوال داشتم فردا میخوایم بریم عروسی لباسم جوریه نمیتونم شیر به بچم بدم از ساعت پنجه تا ده چیکار کنم شیرم براش بدوشم طول میکشه بعد کمم هست شیره سریع میخورتش دوباره گرسنش میشه پنج ماه وچهار روزشه اگه بهش شیر خشک بدم بد نیست چون تا حالا ندادم نمیدونم بد نیست براش بهش نسازه
امروز توخونه امتحان کن ببین چجوریه واسش که اذیت نشی
یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
معمولا شیر خشک بچه رو تنبل میکنه بعدش اذیتت میکنه سینه رو نمیگیره چون خوردن شیر باسینه سخت تره
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
شیر بدوشی تا 3 ساعت میتونی توهوای خارج یخچال نگهش داری تو یخچال 12 ساعت درش میاری گرمش میکنی تو ظرف ابجوش بعدشم مکه غذا کمکی نمیخوره ؟غذا ببر براش
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
محیط گرم شده بود کلا جلو کولر سر پا بودم شیر هم نمیتونست بخاطر گرما بخوره داغون شدیم جفتمون
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من که تو بیرون تو اتاق پرو تو فروشگاه میشینم شیر میدم 😆شنبه پارک بودیم وسط راه گریه زاری همون جور ایستاده شیر دادم بعد نشستم وسط چمن ها 😁به این درجه از عرفان رسیدم رو سنگم باشم شیر بخواد میدم بهش 😆
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
استارتر منم عروسی دعوت شدم یکشنبه بود نرفتم به خاطر شیر دادن 😐همسرمم نرفت کلا طرف ظاهرا ناراحت شد ولی خب بچم واجب تر بود سر و صدا کلافکی خودم که لذت نمیبرم پوشک عوض کردن خوابوندن اوفففف کجا برم با این همه کار