2777
2789
عنوان

پس انداز کردن

830 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها میدونم تو این وضع بی پولی و گرونی سخته ولی کار نشد نداره بیاین در کنار هم باشیم و همدیگرو تشویق کنیم برای پس انداز کردن از کم شروع کنیم قلک بخریم هر وقت یا هر روز حتی اگه شده ۲۰۰۰تومن بندازیم داخلش کیا پایه هستن کیا میان در کنار هم این کارو انجام بدیم  

یه گروه بزنین چه طور پولهای خود را خرج کنید من از بس پس انداز کردم الان دیگه معتاد شدم همش دنبال چیزای ارزون و بی کیفیت تو حسابم میلیونی پول دارم دلم بار نمیدع بدم دندونم رو درست کنم خاک تو سرم شوهرمم از من بدتر 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا یواشکی پول جمع میکنم از اول ازدواجم تا الان ک ۲ سال شده جمع کردم ۴ میلیون  

به به آفرین، من هر چی حمع میکنم دلم نمیاد میدم به شوهرم وگرنه تا الان واسه خودم خونه خریده بودم

...
به به آفرین، من هر چی حمع میکنم میدم دلم نمیاد میدم به شوهرم وگرنه تا الان واسه خودم خونه خریده بودم

ن من نمیدم بعدا یجا بکارمون میاد خودش ک بلد نی پول جمع کنه 😂😂

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
یه گروه بزنین چه طور پولهای خود را خرج کنید من از بس پس انداز کردم الان دیگه معتاد شدم همش دنبال چیز ...

چقدر بد😐

زودتر خودتونو اصلاح کنید چون هرچی سنتون بره بالاتر بدتر میشید، خیلی خیلی اخلاق بدیه

به نظرم آدم ولخرج باشه بهتره تا اینجوری باشه

جمع میکنی کی بخوره!!! وقتی برای خودت خرج نمیکنی و به خودت روا نداری!

من😍😍. من عاشق پس انداز کردنم. 

ببین من پول توجیبیم ۷۰ تومنش میدم برا صندوق ماهیانه بقیه ش هر ماه لیست میکنم چه چیزا لازم دارم برا خودم خرید میکنم اگه اضافه اومد میذارم حسابم.

بعد مثلا تولد بشه عیدی بشه پول بهم بدن بازم همین کار میکنم. تازشم بافتنی انجام میدم اگه کسی سفارش بده پولی که دستم بیاد به همین منوال پیش میرم. 

شما چه پیشنهادی دارین

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

واقعا پس انداز لازمه یک وقت تو خونه دوراز جون یک اتفاقی میافته که پول لازم میشی ولی چون همگی تو پس انداز کردن تنبلی میکنیم گفتم باهم هم فکری کنیم که هر جوری شده شروع کنیم حتی اگه شده از کم