2789
عنوان

از شیر گرفتن

104 بازدید | 24 پست

سلام خانما.پسرمو میخوام یدفعه ای از شیر بگیرم.الانم خوابیده. از خواب بیدار شد به سینه ام لاک تلخ بزنم یا بزارم فردا از صبح شروع کنم؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره چرا به مرور نمیگیری؟ همه میگن بهتره

امتحان کردم نشد همش میاد دورو ورم بهش نمیدم جیغ میکشه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

اتفاقا منم الان دوروزه پسرمو گرفتم

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت

یهوو ضربه ای بدی میزنه به طفلی . اول کم کن بعد بگیر خداقل دو روزکم کن بعد قطع کن .

وقتی شیر میخواد سرشو گرم کن و تنقلات بده بهش . واسش لیوان شیر بگیر خالا با نی یا خوده لیوانش تا به اونعادت کنه 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

یه دفعه ای اشتباهه

چون اون وابسته شده 

حساب کن الان عشقشه اون می می

یهو عشقش از دست بره

غصه میخوره

قطع شیر به مرور تا سه هفته

که اثر منفی  تو روحیه نذاره

رنگی کردن می می غلطه چون تصویر تو حافظش می مونه

بابد حواسش پرت بشه

در ضمن شیر پاستوریزه با لیوان یا نی خوردن هم یاد گرفته باسه از قبل

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اشتباه نکن به مرور خیلی بهتره من پسرم وابسته بود شدیدا ظرف دوماه کم کم شیرشو کم کردم اصلا متوجه نشد الان دوهفتس کامل شیرشو گرفتم واقعا خیلی اذیت نشدیم هیچکدوم نه خودش نه من

نه روز اول میگفت چند بار می می ولی دیروز وامروز اصلا نگفت

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت