2777
2789

عزیزم دلدرد پریودی حودش ی نشونه از بارداریه..منم دلدرد پریودی داشتم جوری ک فقط نوار میزاشتم فک میکردم الانه ک پری شم.اماباردار بودم

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر سرم خودم ماما هستم ولی انگار مغزم خالیه ،واسه خود ادم ...

میگم اگه ی روز قبل پری ی چیز بند مانن دراز قهوه ای باشه این برا پریودیه یا بارداری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیر سرم خودم ماما هستم ولی انگار مغزم خالیه ،واسه خود ادم ...

دوستم الان ۱۳ روز هستش ک آی یو ای کرده و سیزده روز هستش ک شیاف پروژسترون استفاده میکنه میگه امروز صب ی چیز بند مانند دراز قهوه ای دیده این یعنی میخواد پری بشه یا علایم بارداریه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حتما بره دکتر

برا چ گلم ؟ دکتر بهش گفته ک تا فردا ک میشه چهاردهم آی یو آی شیاف بذاره و بعدش قطع بشه . برا چ بره دکتر گلم ؟

مگه نمی گی خونریزی قهوه ایی رنگ داره؟

ن گلم خونریزی ن . فقط میگه صب زود بعد نماز صبح احساس میکرده ک پری شده میگه رفتم دسشویی ی چیز مث بند دراز قهوه ای مانند بودش و همون بوده و دیگه از صب تا الان چیزی نبوده شیافم هنوز قطع نکرده . امکان داره با وجود مصرف شیاف اینجوری باشه ؟

ن گلم خونریزی ن . فقط میگه صب زود بعد نماز صبح احساس میکرده ک پری شده میگه رفتم دسشویی ی چیز مث بند ...

اره پیش میاد نگران نباش،بره پیش دکترش شاید شیاف هاشو دوتا بکنه 

اره پیش میاد نگران نباش،بره پیش دکترش شاید شیاف هاشو دوتا بکنه 

گلم معلوم نیست ک بارداره یا ن فردا میشه چارده روز ک ای یو ای کرده