2777
2789
عنوان

ناپزدم گفت😞😞😞😞

907 بازدید | 36 پست

قراره بریم مسافرت برگشتم بهش میگم سیزده بدربیا بریم شهرستان ما(تومسیرمونه)میگه نه منم برگشتم گفتم نمیشه که همش باخانواده ی توباشیم منم خانواده دارم فامیل دارم(حالا خواهرخودش که عروسی کرده توهرمناسبتی خونه ی ایناس)😕😕😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی میگم اگه از الان همش بخواد با خانواده خودش باشه بعدا دیگه نمیتونی باهاش کنار بیای تو هر مناسبتی میخواد با اونا باشه

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
اخرش ما نی نی سایتی ها یه روز حمله میکنیم خونه مادرشوهرت همشون میکشیم😤😤😤

😃😃😃😃😃

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
کوتاه نیا عزیزم از همین الان باهاش سنگاتو باهاش وا بکن که همه چیز نوبتی باشه

بخداخواهرخودش توهرررررمناسبتی که فکرشوکنی باایناس دامادشونم میاد ولی توقع دارم من خانوادمو ول کنم...جاریم بیچاره اصلا خانوادشونمیشناسه دیگه

اخرش ما نی نی سایتی ها یه روز حمله میکنیم خونه مادرشوهرت همشون میکشیم😤😤😤

آخ آخ😂😂😂😊

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
دوست دارم خانواده شوهر تو و مونیکا ۱۹۹۳ رو خفه کنم

این کارو کنی یه عمرمدیونتم😀😀😀