2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا😞

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

اولش که انتخابش کردم هم منطق بود توش هم احساس همه چی تموم بود،شغل خوب پول خوب اخلاق عالی خرش که ازپل گذشت خودشو نشون داد هر روز خدا دعواست بین ما یه روز میگه خاستگارت فلان،یه روز میگه چرا تلاگزام آنلاینی،یه روز میگه اینستارو پاک کن یه روز میگی بچه ای طه روز فحش میده،یه روز توهین میکنه هر روز یه جوره خیلی شکاک وبد دله خسته شدم ازش دلم مرگ میخاد وبه خاط آبروی خانوادم خفه میشم

اولش که انتخابش کردم هم منطق بود توش هم احساس همه چی تموم بود،شغل خوب پول خوب اخلاق عالی خرش که ازپل ...

عزیز یواشکی با مادرش صحبت کن که شوهرم این کارا و این فکرا رو میکنه که واقعا پسندیده نیست(گاهی وقتا حرف مادرو رو پسرا خیلی تاثیر داره) و حتی اگه شوهر گیر داد که چرا به مادرم گفتی بهش میگی به خودت گفتم اما دریغ از توجه!

سلام هرکسی ازدواجش امتحان خداست وراضی باش به رضای خدا و بی صدا و درسکوت زندگی کن و نخواه که تغییرکنه خودت رو تغییربده بزن به در بی خیالی و نذرودعا کن بهتربشه صبر سکوت لبخند یادت نره من ازسال ۸۷ تاالان که پسرم داره کم کم میشه نه ساله بالاترین زجرهای موجوددریک ازدواج روکشیدم اماهمش صبرکردم وصبر وصبر سرم گرم پسرم وکارای خونه است وهرقدمی توخونه برمیدارم میگم قربه الی ا... وتمرین صبروسکوت میکنم واینطوری راحت میگذره ناشکری نکن برویه باشگاه ورزشی بعد عید تابچه نداری بخودت برس کتاب بخون به زندگیت برس افکارمنفی رو تامیتونی دورکن وگریه وغصه روبریز دور وبپذیر مدل اخلاق همسرت رو ودنبال راهکارباش نه غصه و هرروزبگو امروزتاشب بهترین روزه وخدا کمک میکنه وازمغزت انرژی مثبت بده تاشب یادت نره اینا تجربه ی من هست ازسال۸۷ تاالان و بدون خدااون دنیا بابت صبرت بالاترین پاداش رومیده و‌حضرت علی ع فرمودند هرکسی تودنیا یه بلا داره یکی همسر بد یکی فرزند بد یکی همسایه ی بد و تو قران خداوند فرموده ماانسان رو درسختی آفریدیم و بخاطر خدا و خانواده ات و آینده ات صبرکت پشت طلاق خبری نیست مرگ هم دست خداست حرفای ناامید کننده نگو بخودت و افسرده شدی که اینا رومیگی فقط دنبال راهکارباش بروپیش مشاور باسواد وکتاب زناشویی زیاد بخون و مردت روبشناس تا با روش درست باهاش تعامل کنی و برای بهترشدن زندگیت و راحتتر گذروندش توکل کن  بخدا وخدا میدونسته که میتونی که این مرد  روسرراهت گذاشته موفق باشی 

عزیز یواشکی با مادرش صحبت کن که شوهرم این کارا و این فکرا رو میکنه که واقعا پسندیده نیست(گاهی وقتا ح ...

اینم راه حل درستی نیست اتفاقا باید فقط مشاورغریبه بدونه وکمکت کنه وکتاب وسایت بخون مادرشوهر کمکی نمیکنه اون در مقام قضاوت نیست و احساساتی میشه و شاید طرف پسرش روگرفت وتازه دربهترین حالتش اگرهم پسرش رونصیحت کنه  خیلی ازپسرابه حرف مادرشون توجه نمیکنند تازه اگربگی همسرت هم‌یادمیگیره فرداتلفن دستشه زنگ میزنه به مادرت  اصلا به مادرشوهرت نگو اصلا درددلت روبخدابگو ومشاور خانواده و راهکار ازش بگیر والسلام