2777
2789
الان دوتا بچه داریم وقت ندارم برم مشاوره واقعا.... از طرفی ام نمیخام شوهرم فک کنه پیگیر این قضیه ام ...

عزیزم مردا مثل خانوما اهل پنهان کردن ویا سوختن وساختن نیستن..اگه کنارنیومده بود طلاقت میداد الان یعنی فراموش کرده.یعنی اگه فراموش نکرده بود یه لحظه ام نمیتونست روی خوش بهت نشدن بده

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
خب شوهرت از کجا فهمید ؟؟؟

یبار شب داشت از گوشیم اهنگ دان میکرد بعد اون پسره پیم داد....

در حد مررررررررگ کتک  خوردم‌.......

قرص خوردم جلو چشمش اما اونقدر ترسید گفت ترخدا استفراغ کن ببخشمت....هی داد میزد میبخشمتتتتتت فقط عق بزن قرصا رو

وگرنه میبرمت بیمارستان بزور....

خلاصه از اون روز تاااااا۲ماه عین جسد بودم ‌هم قلبم درد میکرد هم جسمم....

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مردا مثل خانوما اهل پنهان کردن ویا سوختن وساختن نیستن..اگه کنارنیومده بود طلاقت میداد الان یعن ...

فک میکنی ممکنه ازم سرد بشه؟؟؟

و خیانت کنه و بزاره به پای خیانت من؟

آره همین جوری معمولی و عادی رفتار کن یادش میره خیلی زود  کلا چون تفاوت سنیمون باهاشون زیاده ها ...

الان شوهرم۳۰

من۲۱

دوتام بچه داریم...

دلم میخاس حداقل بخاطر بچها زندگیمون حفظ بشه

یبار شب داشت از گوشیم اهنگ دان میکرد بعد اون پسره پیم داد.... در حد مررررررررگ کتک  خوردم‌.... ...

الهی بگردم 

بچت به دنیا اومده بود اون موقع ؟؟؟ یا نامزد بودی ؟؟؟

وای خدا چقد وحشتناک بوده حال دلت خیلی ناراحت شدم واست

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
الهی بگردم  بچت به دنیا اومده بود اون موقع ؟؟؟ یا نامزد بودی ؟؟؟ وای خدا چقد وحشتناک بوده حال ...

اونموقع پسرم۶ ماهه بود...‌.

خیییییلی دوران سختی بود...

خیلی شکستم هیچی از گلوم پایین نمیرفت..

فک میکنی ممکنه ازم سرد بشه؟؟؟ و خیانت کنه و بزاره به پای خیانت من؟

نمیدونم عزیزم..من که نمیدونم شوهرتون چطور آدمیه شما باتوجه به رفتاراشون میتونید حدس بزنید ...

مگه سرو گوشش احساس میکنی میجنبه؟؟؟

یا سرده؟؟

یاچیزی دیدی ازش؟؟

اگه اینطورنیست شک به دلت راه نده الکی زندگیتو خراب نکن سعی کن با عشق ومحبت دوباره اعتمادشو جلب کنی.

مردا خیلی راحت رام میشن .باسیاست وعلاقه ورزیدن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
نمیدونم عزیزم..من که نمیدونم شوهرتون چطور آدمیه شما باتوجه به رفتاراشون میتونید حدس بزنید ... مگه س ...

تا حالا هیییییچی ندیدم ازش

میگم خب مرده دیگه ممکنه یکی بیاد قاپشو بدزده....

الان شوهرم۳۰ من۲۱ دوتام بچه داریم... دلم میخاس حداقل بخاطر بچها زندگیمون حفظ بشه

خدایی مردا خیلی رو مخن تو عادی رفتار کن اونم بیخیال میشه 

والا نامزد من خونمو کرده تو شیشه دیوونم کرده بسکه رفتارهای مسخره نشون میده 

حالا تو ی چت ازت دیده و اعتمادش یکم کم شده

برا من هیچی ندیده و تا ببینه انلاینم میگه با کی چت میکنیییییی چرا انلاینییییی

و قهر میکنه 

تا حالا هیییییچی ندیدم ازش میگم خب مرده دیگه ممکنه یکی بیاد قاپشو بدزده....

نه مگه بچه اس قاپشو بدزدن...

اگه ذاتش درست باشه هیچوقت نمیره سمت این چیزا

اونموقع پسرم۶ ماهه بود...‌. خیییییلی دوران سختی بود... خیلی شکستم هیچی از گلوم پایین نمیرفت..

کارت خیلی اشتباه بود ولی متاسفانه منم ی بار این کارو کردم خدا بعدش خوب حالمو گرفت گذاشت تو کاسم 

همون شد ک گ و ه اضافه بخورم و توبه کردم البته مقصرش شوهرم بود 

توم ناراحت نباش آدم ی مواقعی ی چیزایی پیش میاد تو زندگیش ک درست میشه عزیزم 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خدایی مردا خیلی رو مخن تو عادی رفتار کن اونم بیخیال میشه  والا نامزد من خونمو کرده تو شیشه دیو ...

وای مثل من ..اگه دستم بره خدایی نکرده رو برنامه واتس اپ وانلاین بزنه قیامت میکنه...

اصلا طاقت این چیزارونداره.به شددددت متعصب وحشتناک

خدایی مردا خیلی رو مخن تو عادی رفتار کن اونم بیخیال میشه  والا نامزد من خونمو کرده تو شیشه دیو ...

منم دقیقا همین رفتارو با شوهرم دارم

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز