2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی سخته عزیزم ... از خدا کمک بخواه ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خب چی شده 

خیلی طولانیه شاید یه روز تایپ کنم براتون بزارم....

فقط میتونم بگم موضوع مال چن سال پیشه...

الان باشوهرم خوبیم اما اعتماد نداره بمن....

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 

گوشیت سعی کن تو دسترش بزاری رمز نداشته باسه زیاد اباهاش ور نری خخهه

.موششت یکم جمع جور تر کنی بیرون رفتن ارایش کمتر.یه مدت تنها بیرون نری .جلوهش با مردا خوش بش نکنی😀از اون ور بهش محبت کنی

یکم از ویژگی های اخلاقیه شوهرتم بگو ..تا ببینیم حساسه .متعصبه..معمولیه.روشنعکره..تا بهت بگم اعتمادش برمیگرده یانه..

چون مرداباهم فرق دارند

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
خیلی طولانیه شاید یه روز تایپ کنم براتون بزارم.... فقط میتونم بگم موضوع مال چن سال پیشه... الان ...

چند سال پیش که این اتفاق افتاد شوهر داشتین؟؟

وخامتش درچه حدبود؟؟

شوهرتون زودبخشید؟؟

کناراومد؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
خیلی طولانیه شاید یه روز تایپ کنم براتون بزارم.... فقط میتونم بگم موضوع مال چن سال پیشه... الان ...

چقدر سخته ادم بتونه اعتماد از دست رفته روبرگردونه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اول بگو چکار کردی آخه؟

موضوع مال۲سال پیشه..

اون موقه۱۷سالم بوو..

شوهرم رف سربازی تنهای تنها بودم و بیکار و علاف‌...

تو گروه تل گرام یکی مزاحم شد...

بعد به دردودل کشید...

هیچوقت ندیدمش صداشو نشنیدم حتی...

چند سال پیش که این اتفاق افتاد شوهر داشتین؟؟ وخامتش درچه حدبود؟؟ شوهرتون زودبخشید؟؟ کناراوم ...

ببخش بالا اشتباه تایپ کردم موضوع مال۲سال پیش نیس مال۴سال پیشه الان۲۱سالمه

وخامتش فقط دلداری دادن بود

چون شوهرم خدمت بود تنها بودم

حتی صداشم نشنیدم 

در حد چت بود فقط

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز