2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز آرایش حتما پوستتو بشور،اصلاحم نکن یه مدت،ماسک آبلیموی طبیعی بزن

من پوستم اینجوریه که یه روز حمام نمیرم چرب میشه و وقتی میرم خشک خشک

نمیدونم شاید صابونم خوب نیست چون گلنار استفاده میکنم!

و مرطوب کننده هم میزنم

حالا ماسک آبلیمو چجوریه شرایطش؟؟

من داشتم در مان کردم با ماسکای گیاهی 

بعد رفتم دکتر یه کرم گرفتم خیر سرم که مثلا کرم شیمیایی نباشه بعدش زد ترکوند صورتمو .چون چرب  بود با طبیعت  گرم 

ماسکامو برات بگم 

برا جوش حل کردن پودر پوست انار توی گلاب(پوست خشک) یا آب لیمو(پوست چرب)

برا جای جوش 

آب سیب زمینی و آب پیاز و آب لیمو رو قاطی کن .و با پنبه ضربه ای بزن به صورتت 

ان شا الله خوب باشه برات 

برا من که خوب بود

و اما درمان داخلی 

صبح ناشتا آب جوش و خاکشیر رو بذار ولرم شه و نیم بعد میل کن با یه قاشق عسل و نیم ساعت بعد صبحانه بخور

روزی هشتا لیوان آب بخور  ولرم (آب خنک رو فراموش کن)

دومی آسون تره!

اره خداییش😉

کلا سرکه سیب خیلی خوبه هم پوستو روشن میکنه هم برا جای حوشای قرمز و لک خوبه هم جوشای زیر پوستی رو از بین میبره بعد از حمامم ک موهاتو شستی همونطوری ک خیسه موهارو براق میکنه و چربی اضافه رو میگیره☺

من پوستم اینجوریه که یه روز حمام نمیرم چرب میشه و وقتی میرم خشک خشک نمیدونم شاید صابونم خوب نیست چو ...

ماسک آبلیمو رو با چند روش مختلف وباچند چیز مختلف میتونی مخلوط کنی من خودم آبلیمو وصدر رو خیلی قبول دارم چون هم سفید میکنه پوستو هم باعث ازبین رفت جوش میشه،چندبار درهفته بزن این ماسکو،صابونتو عوض کن واصلا صابون به پوستت نزن شامپو بچه بزن فقط،بعداز حمام صورتتو بخور بده واین ماسکو بزن

ماسک آبلیمو رو با چند روش مختلف وباچند چیز مختلف میتونی مخلوط کنی من خودم آبلیمو وصدر رو خیلی قبول د ...

با شامپو صورتو میشوری حس نمیکنی تمیز نشده؟؟ ولی به نظرم پیشنهاد خیلی خوبیه!

بعد با لیف یا بدون لیف؟؟

برا پوست خشک یعنی نباید چیز ترش مثل آبلیمو یا سرکه زد؟؟؟

نه .اینا پوستو خشک تر میکنن تازه .اگه پوستت خشکه من توصیه میکنم روغن اسطوخودوس بزنی .آنتی آکنه قویه ضد لک .ضد چروک .روشن کننده

با شامپو صورتو میشوری حس نمیکنی تمیز نشده؟؟ ولی به نظرم پیشنهاد خیلی خوبیه! بعد با لیف یا بدون لیف؟ ...

وای نه اصلا لیف به پوستت نزن من خودم پوست خداروشکر خیلی خوبه وتنها با شامپو بچه میشورم،خشک شدن پوست مبنی برتمیز شدنش نیست شما حس میکنی صابون که میزنی وخشک میشه تمیز شده درصورتی که نه،البته من از فوم صورتم استفاده کردم خوب بوده ولی شامپو بچه همیشه در دسترسه حتی مهمانی