2777
2789
عنوان

بی پولی 😭😭😭

427 بازدید | 16 پست

شوهرم تو کار زعفرونه... اما چندروزه که حسابتون خااالیِ خالی شده... اعصابمون داغونه... حالم خیلی گرفتست. حوصله جوش زدن واسه بی پولیو ندارم. زندگیمون خراب میشه با بی پولی و اینچیزا. اعصابم خیلی خورده. خسته شدماز ناامیدی شوهرم. هنوز 21 سالمه و باید اننننقد جوش بزنم!!!!!!! 

😭😭😭😭😭😭 خودم از یه طرف حالم گرفتست شوهرمم از یه طرف داغونه. حال زندگیمون خدب نیس... خسته شدم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفران وضعتون توپه شما هم بی پول باشید کارگر هم بی پول باشه تو عقل نمیره.

همه همینو میگن. ولی فقط کسایی که چندددساله تو کار زعفرونن وضعشون خوبه. ما فعلا وضع مالیمون خیلی بد شده... 

بی پول شدیم الان که

عزیزم غصه بی پولی رو نخور ، دو روز دیگه که انشالا وصعتون خوب شد باس پول دکتر بدی واسه همین غصه هایی که الان میخوری . غصه و استرس هزار تا مريضی داره 

یا شوهرت دنبال کار دوم سبک باشه یا خودت یه شغل خونگی داشته باش مثلا خیاطی و... 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
اره یه پراید که همین امروز 600تومن خرج گذاشت برامون... 

خب بره با ماشین حداقل خرج روزانه اتون در میاد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔