2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
یه دستکاهه وصل میشه بهت اگه دکتر اجازه بده هر چند دقه یبار میتونی به خودت دارو تزریق کنی تا اذیت نشی ...

عزیزپمپ یجورگازه که تنفس میکنی تزریقی یه چیزدیگس که به نخاع میزنن.پمپ دردیه جورگازه

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزپمپ یجورگازه که تنفس میکنی تزریقی یه چیزدیگس که به نخاع میزنن.پمپ دردیه جورگازه

پمپ های درد به این منظور ایجاد شدند که با تزریق پیوسته و تدریجی دارو شرایطی را ایجاد کنند تا بیمار در طول زمان لازم بی درد باشد. در برخی موارد پمپی در دست بیمار قرار می‌گیرد و دکمه‌ای روی آن وجود دارد که اگر بیمار احساس درد داشته باشد آن را فشار می‌دهد تا یک دوز از دارو توسط دستگاه وارد بدنش شود.  

لطفا پستمو لایک نکنین
خب خدارو شکر خدا کنه به منم از اون قرصا بدن، بعضیا که میگن طبیعی دردش همون لحظه اس اما درد سز تا مدت ...

نبابابعضی هافقط بلدن ادموبترسونن اصلانترس.من روزهفتم اومدم خونم بخیه روداشتم کارمیکردم مادرشوهرم میگفت بخیه روکی کشیدی وقتی نشونش دادم کپ کرده بودبخدا

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔